Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce și-a ocupat timpul Cosmina Păsărin în pandemie! A făcut asta timp de 60 de zile

Cu ce și-a ocupat timpul Cosmina Păsărin în pandemie! A făcut asta timp de 60 de zile

Cu ce și-a ocupat timpul Cosmina Păsărin în pandemie! A făcut asta timp de 60 de zile

Pandemia a venit ca un șoc pentru majoritatea oamenilor, însă se pare că pentru Cosmina Păsărin perioada de carantină a venit ca o gură de aer. Cu ce și-a ocupat timpul vedete! 

Cu ce și-a ocupat timpul Cosmina Păsărin în pandemie! A făcut asta timp de 60 de zile

Mulți oameni au suferit în timpul izolării de la începutul pandemiei de coronavirus, asta pentru că toți am fost forțați să stăm în case și să încercăm să ne obișnuim cu viața fără socializare. Deși pentru mulți acest lucru a venit ca o pedeapsă, Cosmina Păsărin a recunoscut că perioada respectivă nu a fost extrem de grea pentru ea. Se pare că timp de 60 de zile, vedete nu a dus dorul socailizării.

”Cea mai grea perioadă a fost aceea când tatăl meu a murit, aveam doar 16 ani. Am alte gânduri despre respectiva perioadă acum, au trecut mulți ani. Rolul perioadelor dificile este de a ne întări. (…) Am noroc pentru că sunt optimistă. După 30 de ani mi-am mai pierdut din optimism, înainte aveam tot timpul energie, eram cu zâmbetul pe buze, eram de neoprit.

După 30 de ani am început să îmi fac griji, să mă stresez când treceam prin perioade mai grele. Mă ajută faptul că am lângă mine oameni dragi. (…) Dacă sunt obosită, e bine să stau singură. Am observat că îmi place cam mult să stau singură, nu știu dacă e bine.

Mi-am făcut griji când vine vorba despre job, mă întrebam ce se va întâmpla cu mine. Nimic nu e permanent. Lucrurile bune, dar și rele, sunt temporare. (…)  Credeam că sunt mai fricoasă, dar mi-am demonstrat că nu sunt atât de fricoasă. Țin minte în primele săptămâni ale pandemiei, toată lumea era stresată și eu spuneam că nu o să rămânem așa”, a mai spus aceasta.

Cosmina Păsărin nu are timp de vacanță anul acesta

De asemenea, Cosmina Păsărin a mai vorbit și despre planurile ei pentru vara aceasta. Din declarațiile ei, se pare că vedeta nu are timp de nicio vacanță anul acesta, asta pentru că are foarte multe evenimente. Ea se bucură nespus pentru că poate să meargă la evenimente pentru că în pandemie a fost lipsită de orice fel de petrecere.

”A fost o perioadă mai ciudată, dar trebuie să recunosc că nu a fost una dintre cele mai rele din viața mea. Poate par o persoană mai ciudată pentru că zic așa ceva, dar mie mi-a prins bine. E bună o pauză din când în când. (…) Am avut și perioade mai grele, din nefericire. Mă bucur că am început activitatea. Nu mi-am plănuit o vacanță pentru că vreau să profit de această perioadă mai încărcată. Îmi era dor de evenimente, de oameni, îmi doresc să trăiesc intens. Nu mai am date libere pentru evenimente, deci nu mai am nici pentru vacanțe”, a spus Cosmina Păsărin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: