Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce tânăra s-a ”combinat” Liviu Vârciu când a debutat în muzică! ”Am cunoscut-o la un show karaoke”

Cu ce tânăra s-a ”combinat” Liviu Vârciu când a debutat în muzică! ”Am cunoscut-o la un show karaoke”

Cu ce tânăra s-a ”combinat” Liviu Vârciu când a debutat în muzică! ”Am cunoscut-o la un show karaoke”

Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri surprinzătoare pe canalul său de Youtube! Cântărețul a mărturisit cu cine s-a ”combinat” la începuturile carierei sale, atunci când a luat „naștere” trupa L.A.

Cu ce tânăra s-a ”combinat” Liviu Vârciu când a debutat în muzică

Liviu Vârciu le-a făcut o surpriză fanilor săi și a făcut mai multe mărturisiri pe canalul său de Youtube. Artistul a găsit câteva imagini mai vechi, de la începutul carierei sale, și le-a arătat urmăritorilor lui. Mai mult, cântărețul le-a prezentat acestora și pe cine a ”combinat” el la începutul carierei.

Partenerul de viață al Andei Călin le-a împărtășit fanilor câteva imagini de colecție cu el de când a debutat în carieră, de la prima lui apariție la televizor, dezvăluindu-le totodată cu cine s-a „combinat” la acea vreme, în urmă cu 30 de ani.

”Am găsit o casetă. Prima mea emisiune pe care am avut-o acum mulți ani. Cred că sunt 30 de ani. Eram cu Ache și Mihaela la un canal din Constanța. Voiam să vi-l arăt și să vedeți și voi ce față aveam și ce prost eram”, a spus Liviu Vârciu pe YouTube.

Însă, nu este vorba despre o relație, ci despre faptul că membra trupei s-a alăturat mai târziu formației, ”combinându-se” în ceea ce privește muzica. De aceea trupa L.A poartă doar inițialele celor doi artiști, Liviu Vârciu și Aurelian Ciocan, colega lor de breaslă, Mihaela, coloborând cu ei ceva mai târziu. Potrivit spuselor sale, pe aceasta au cunoscut-o într-un show karaoke.

”Suntem alături de Auraș, Mihaela și Liviu, adică de trupa L.A. Numele trupei vine de la inițialele prenumelor noastre, adică de la Liviu și eu, Auraș. Și Mihaela… mai pe la sfârșit. Pe Mihaela am cunoscut-o mai târziu. Am cunoscut-o la un show karaoke. Ne-a plăcut cum a cântat, am luat legătura cu ea”, a continuat cântărețul.

Cum arăta Liviu Vârciu în prima sa apariție la tv

Fanii l-au rugat să le arate imagini cu el de pe vremea când făcea parte din trupa LA. Fără să stea prea mult pe gânduri, artistul s-a pus pe treabă și a găsit o casetă cu o înregistrare de la prima apariție a sa la un post de televiziune.

Cum arăta Liviu Vârciu în prima sa apariție la tv: ”Cred că sunt 30 de ani de atunci”

Se pare că imaginile au fost înregistrate în urmă cu 30 de ani, atunci când Liviu Vârciu era un tânăr plin de emoții. Acesta, alături de colegii săi, au fost invitați la un post de televiziune local din Constanța, acolo unde au vorbit despre formația lor, despre planurile și visurile pe care le aveau.

”Am găsit o casetă cu prima mea emisiune pe care am avut-o acum mulți ani, cred că sunt 30 de ani. Eram cu colegii la un canal tv din Constanța. Voiam să vi-l arăt și să vedeți și voi ce față aveam”, a spus Liviu Vârciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: