Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Liviu Vârciu în prima sa apariție la tv: ”Cred că sunt 30 de ani de atunci”

Cum arăta Liviu Vârciu în prima sa apariție la tv: ”Cred că sunt 30 de ani de atunci”

GALERIE FOTO (3) Cum arăta Liviu Vârciu în prima sa apariție la tv: ”Cred că sunt 30 de ani de atunci”

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai apreciați artiști din showbiz și face televiziune de mult timp, astfel că puțini își mai aduc aminte cum arată cântărețul la prima lui apariție TV. Fanii au fost șocați!

Cum arăta Liviu Vârciu în prima sa apariție la tv

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz, fiind și unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, asta pentru că talentul și carisma lui l-au făcut să intre în inimile fanilor. Este cunoscut de foarte multă vreme și pentru că timpul a trecut, nu mulți își mai amintesc, însă, cum arăta acesta la începutul carierei.

Recent, Liviu Vârciu a ținut să împărtășească cu fanii câteva imagini de la prima sa apariție publică, la tv. Artistul a distribuit imaginile pe canalul lui de Youtube, acolo unde încearcă să posteze cu regularitate. Pentru că acesta ține cont de părerea fanilor lui, le-a cerut idei de materiale pe care aceștia vor să le vadă.

Astfel că, fanii l-au rugat să le arate imagini cu el de pe vremea când făcea parte din trupa LA. Fără să stea prea mult pe gânduri, artistul s-a pus pe treabă și a găsit o casetă cu o înregistrare de la prima apariție a sa la un post de televiziune.

Cum arăta Liviu Vârciu în prima sa apariție la tv: ”Cred că sunt 30 de ani de atunci”

Se pare că imaginile au fost înregistrate în urmă cu 30 de ani, atunci când Liviu Vârciu era un tânăr plin de emoții. Acesta, alături de colegii săi, au fost invitați la un post de televiziune local din Constanța, acolo unde au vorbit despre formația lor, despre planurile și visurile pe care le aveau.

”Am găsit o casetă cu prima mea emisiune pe care am avut-o acum mulți ani, cred că sunt 30 de ani. Eram cu colegii la un canal tv din Constanța. Voiam să vi-l arăt și să vedeți și voi ce față aveam”, a spus Liviu Vârciu.

Cum arăta Liviu Vârciu în prima sa apariție la tv: ”Cred că sunt 30 de ani de atunci”

Liviu Vârciu duce o viață lipsită de griji

Viața lui Liviu Vârciu s-a schimbat complet în toți aceștia ani. Șarmul și felul său de a fi l-au ajutat enorm în viață. Lui Liviu Vârciu i-a mers totul din plin odată ce a devenit cunoscut datorită trupei LA. Chiar dacă în cele din urmă formația sa s-a destrămat, artistul și-a continuat activitatea artistică.

Pe lângă faptul că a cântat în continuare, acesta a ajuns să joace și în diverse seriale și chiar să apară în foarte multe proiecte de televiziune. În plus, în prezent, fanii îl pot urmări în fiecare sâmbătă seara, de la ora 20.00, pe Antena 1, acolo unde face o echipă excelentă cu Andrei Ștefănescu, în emisiunea ”Te cunosc de undeva”.

Se pare că nu doar în plan profesional i-a mers totul bine, ci și în plan personal. Deși a durat mai mult timp, acesta și-a găsit până la urmă marea iubire. Artistul a devenit tatăl a trei copii, iar de câțiva ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Anda Călin, femeia care l-a făcut tată de băiat și de fată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: