Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu a rămas fără permis! Cum a reacționat politiștul când a văzut că e filmat

Liviu Vârciu a rămas fără permis! Cum a reacționat politiștul când a văzut că e filmat

Liviu Vârciu a rămas fără permis! Cum a reacționat politiștul când a văzut că e filmat

Liviu Vârciu a rămăs fără permisul de conducere! Artistul a depășit limita de viteză foarte mult, iar atunci când a fost oprit de poliție, acesta a înregistrat toată conversația cu polițistul. 

Liviu Vârciu a rămas fără permis

Liviu Vârciu nu are deloc o perioadă bună din punct de vedere al activității de șofer. În acest weekend, Vârciu a rămas pentru permisul auto, care i-a fost suspendat pentru 3 luni, din cauză că a circulat cu peste 100 km/h, în localitate, unde regula spune să se circule cu 50 km/h.

Liviu Vârciu a rămas fără permis! Artistul de la ”Te cunosc de undeva” a postat un vlog pe canalul său de Youtube, iar în imagini se vede că acesta este surprins că se afla în localitate, spunând că era convins că limita de viteză era de 70 kilometri pe oră. Polițistul îi explică faptul că radarul l-a surprins fix pe o porțiune cu limita de viteză de 50 km/h.

„Ce-am făcut?”, l-a întrebat Liviu Vârciu pe polițistul care l-a oprit în trafic. ”Ați fost înregistrat cu aparatul radar cu 107 km la oră în localitate. Asta înseamnă că măsura de reținere a permisului (..) plecați cu o dovadă de 15 zile și cu o perioadă de suspendare de 90”, i-a explicat polițistul de la Rutieră lui Liviu Vârciu.

”Tre să dau examen?”, a cerut lămuriri vedeta de la Antena 1. ”Se dă examenul, da, 13 din 15 întrebări, ulterior beneficiați de reducere la 30 de zile, după ce promovați examenul.”, a detaliat polițistul.

Liviu Vârciu a rămas fără permis! Încă de la începutul anului, oamenii legii i-au luat talonul pe motiv că ar fi fost ITP-ul expirat, cântărețul a rămas acum și fără carnetul de conducere! Liviu Vârciu a făcut și o glumă, spunând că mai are să-și piardă mașină.

”Când o comiți, când ești blestemat! (…) În rest, ce să vă zic, bine sănătos, am nervii slabi. Într-o săptămână am rămas fără talon, fără cheie și fără permis. Mai am să rămân fără mașină”, a declarat Liviu Vârciu pe vlog.

Ce a notat Liviu Vârciu când omul legii l-a întrebat dacă are vreo mențiune

Când polițistul de la rutieră i-a zis lui Liviu Vârciu să semneze actele, acesta a avut și o mențiune de notat.

„Menționez că poliția română și-a făcut treaba, cu un dobitoc care a mers cu 107 km/h…”, a scris Liviu Vârciu.

Deși situația era vizibil supărată, iubita artistului amintindu-i și că are drumuri zilnice de făcut către filmări, în mașina artistului s-au făcut și destul de multe glume.

”La 40 de ani, ți s-a schimbat norocul”, i-a spus Anda Călin, iubita sa, care era în mașină atunci când i-a fost luat permisul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: