Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu și-a scos mașina la vânzare. Cine i-a venit în ajutor și câți bani cere pe bolidul său de lux

Liviu Vârciu și-a scos mașina la vânzare. Cine i-a venit în ajutor și câți bani cere pe bolidul său de lux

GALERIE FOTO (4) Liviu Vărciu și-a scos mașina la vânzare.

Liviu Vârciu și-a scos mașina la vânzare. Pandemia de coronavirus a afectat foarte multă lume, iar printre aceștia se numără și Liviu Vârciu, care se pare că a rămas fără bani. Prezentatorul Tv și-a scos bolidul de lux la vânzare și cere o sumă extrem de mare. Artistul își dorește cu orice preț să-și vândă mașina.

Liviu Vârciu și-a scos mașina la vânzare. Cine i-a venit în ajutor și câți bani cere pe bolidul său de lux

Liviu Vârciu a rămas fără bani? Pandemia de coronavirus a dus la declanșarea unei crize economice în rândul fiecăruia, iar printre ei se numără și Liviu Vârciu, care se pare că are nevoie de bani. Prezentatorul Tv și-a scos mașina la vânzare și cere o sumă destul de mare pe ea. Pentru că i-a cauzat prea multe probleme, Vârciu a decis să scape neapărat de mașina sa de lux, așa că a încărcat anunțul pe un site destinat vânzării de automobile, dar și pe pagina sa de Instagram. Totodată, pentru a-și vinde mașina cât mai repede, în ajutorul lui a sărit Dorian Popa, care îi face o reclamă impecabilă. „Kilometri puțini, preț bun!”, a exclamat Dorian Popa. Mașina lui Vârciu este un Mercedes C CLass 2017, benzină 29000 km, AMG Pack, iar pe site-ul de vânzără, artistul cere pe bolidul său de lux aproape 30.000 euro.

În ultima perioadă, Vârciu a avut numeroase probleme cu bolidul său. Acesta și-a pierdut cheile și a apelat la ajutorul urmăritorilor său de pe Instagram pentru a le putea găsi. „Dragii mei, am o veste proastă. Mi-am pierdut cheia de la mașină pe pârtie, ajutați-mă! Dacă cineva găsește o cheie neagră, pe Pârtia Lupului, scrieți-mi și mie în particular, vă rog!”, a spus Liviu Vârciu. Ulterior, autoritățile au descoperit că ITP-ul prezentatorului era expirat, motiv pentru care i s-a restras și talonul.

Liviu Vârciu, întâlnire surprinzătoare cu Augustin Viziru

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din România, având un simt al umorului extrem de dezvoltat. Acesta are foarte mulți prieteni în showbiz-ul românesc, iar printre ei se numără și Augustin Viziru. Cei doi s-au întâlnit după mult timp și au decis să imortalizeze momentul. Evident, Liviu nu s-a putut abține și l-a lovit pe prietenul său cu palma peste față. „M-am întâlnit cu un fost prieten și mi-a zis așa: ce nu poate să îți ia nimeni, amintirile și norocul. Ce amintiri pot să am eu, pierdut cheia la mașină și brelocul! Chiar că nu poate să mi-l ia nimeni!”,a spus Liviu Vârciu.

Liviu Varciu s-a intalnit cu Augustin Viziru

Actorul a vorbit despre momentul în care și-a pierdut cheile de la mașină în vacanță de la munte, iar după ce a primit cheia de rezervă a fost oprit de poliție. Cei doi au devenit tătici anul trecut, dar pentru Augustin a fost prima oară, iar prezentatorul Tv a devenit tată pentru a treia oară. „Maria e curajoasă ca tati şi determinată ca mami. Greul a trecut, ne-am acomodat. Ne-am făcut programul nostru, chiar dacă e totul destul de strict. E greşit să crezi ca bărbat că vrei să mai copilăreşti. E cel mai frumos lucru din lume. A venit în viaţa mea la momentul perfect. Acum sunt suficient de matur încât să o cresc cum trebuie.”, spunea August Viziru despre fetița sa!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: