Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu are cu ce se mândri! Ce planuri de carieră are fiica sa, Carmina

Liviu Vârciu are cu ce se mândri! Ce planuri de carieră are fiica sa, Carmina

Ce planuri de carieră are Carmina, fiica lui Liviu Vârciu. Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, din relația cu Ami Teiceanu, se pregătește pentru admiterea la facultate. Carmina este pasionată de teatru și film, dar, odată cu pandemia s-a răzgândit asupra acestor domenii.

Ce planuri de carieră are Carmina, fiica lui Liviu Vârciu

Ce planuri de carieră are Carmina, fiica lui Liviu Vârciu. Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, are 18 ani și se pregătește să dea la admitere la facultate. Până acum, părea decisă să urmeze actoria, însă, pandemia a determinat-o să se reorienteze, informează wowbiz.ro

Într-un interviu mai vechi, Carmina spunea că vrea să studieze actoria în Barcelona, fiind atrasă în special de film. „Viața mea de adolescentă este una minunată și nu consider că e neobișnuită față de viața altor adolescenți. Câtdespre carieră, mie de mică mi-a plăcut teatrul.Dar, pe parcursul anilor mi-am dat seama că sunt mai îndrăgostită de film și de uimitoarele tehnici prin care se face un film bun. După liceu, îmi doresc să urmez o facultate de actorie în Barcelona, unde mă voi muta împreună cu mama”, declarat Carmina în anul 2019.

Și mama sa, Ami Teiceanu o susținea, mai ales că Barcelona le-a cucerit de fiecare dată când au vizitat-o „Dintre toate locurile în care am călătorit, Barcelona s-a situat mereu pe locul întâi.De fiecare dată când merg acolo simt că mă regăsesc …Mă atrage mult clima, îmi plac oamenii, care sunt mai tot timpul prietenoși, limba, care mi se pare pur și simplu liniștitoare, iar pe lângă toate astea, este cultura lor. Mă fascinează. Și Carminei îi place mult Barcelona și cred că este locul ideal, în care ar putea avea un viitor mai bun și unde unde își va putea împlini visurile, treptat”, a spus Ami Teiceanu, mama Carminei.

Odată cu pandemia, însă, planurile Carminei s-au mai schimbat. Oscilează între trei facultăți: „Mai stau puțin pe gânduri între … relații publice și comunicare, jurnalism sau SNSPA”, a precizat Carmina.

Carmina ia și lecții de canto

Ami Teiceanu este foarte mândră de fiica sa, în special pentru faptul că este un copil talentat. Îi prevede o carieră frumoasă și în muzică, deoarece are o voce puternică. „Ia și lecții de canto și sunt mândră de ea, deoarece am înțeles că are o voce bună, puternică, și sunt sigură că o vom auzi cântând într-o bună zi”, a mai precizat mama Carminei.

De curând, Carmina a postat niște fotografii pe rețelele de socializare, care au strâns rapid zeci de comentarii apreciative. Fiica lui Varciu s-a transformat într-o tanara extrem de sexy, care nu duce deloc lipsă de pretendenti, asa cum se poate vedea în sectiunea de comentarii.

In imaginea respectivă, Carmina poartă o tinută extrem de sexy, care ii pune în evidență posteriorul bombat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carmina🕊 (@carminaaaat)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: