Redactia.ro
Home » Monden » Puțini știau că au avut o relație. Jojo și Liviu Vârciu au fost la un pas de a se căsători. Ce i-a împiedicat

Puțini știau că au avut o relație. Jojo și Liviu Vârciu au fost la un pas de a se căsători. Ce i-a împiedicat

Puțini știau că au avut o relație. Jojo și Liviu Vârciu au fost la un pas de a se căsători. Se întâmpla la începutul anilor 2000, dar relația nu a rezistat. Nașul lor trebuia să fie Horia Brenciu. Însă, care a fost motivul care a dus destrămărea iubirii?

Puțini știau că au avut o relație. Jojo și Liviu Vârciu au fost la un pas de a se căsători. Ce i-a împiedicat

Puțini știau că au avut o relație. Jojo și Liviu Vârciu au fost la un pas de a se căsători, după ce acesta a cerut-o de soție. Liviu Vârciu o iubea foarte mult pe celebra actriță și când totul părea mai frumos, totul s-a dărâmat. Asta în condițiile în care detaliile despre organizarea nunții erau bine puse la punct, iar naș trebuia să le fie Horia Brenciu. De ce nu s-au mai căsătorit, în cele din urmă?

Potrivit Spynews, Liviu Vârciu a aflat că a fost înșelat de Jojo. Odată ce a descoperit acest lucru, actorul nu a mai stat pe gânduri și a pus punct relației, deși o iubea nespus. El crede că nu trebuia să o iubească mai mult decât era necesar, povestea Liviu Vârciu într-un interviu mai vechi.

„Trebuia să mă căsătorescu cu Jojo şi trebuia să ne cunune Horia Brenciu. În 2000 am cerut-o de soţie. Am făcut şi o prezentare de modă ginere şi mireasă. Am aflat ca m-a inselat si nu am putut trece peste asta. Ne stătea bine împreună şi am iubit-o foarte mult. Eram cuplu pe scenă, dar şi în viaţa reală. Eu am ţinut la ea mai mult decât ar fi trebuit.”, a mărturisit Liviu Vârciu în urmă cu ceva timp.

În ceea ce privește prezentarea de modă în calitate de mire și mireasă, Liviu Vârciu a rămas suprins atunci când a primit o fotografie de la eveniment. Și-a amintit cu plăcere de acel eveniment care prevestea nunta. De exemplu, înainte de prezentare s-au certat, dar după s-au împăcat.

”Fotografia mi-a fost trimisa astazi de catre un prieten foarte bun care a vrut sa imi faca o surpriza. Si a reusit! E prima oara cand o vad. Nu stiam de existenta ei si am fost placut impresionat sa imi amintesc de perioada respectiva. Eram la o prezentare de moda, la Rita Muresan. Eu eram ginerica si ea (n.r. Jojo) mireasa. Eram cuplu pe scena, dar si in viata reala. Tin minte ca ne certasem un pic, dar ne-am impacat dupa”, mărturisea Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu şi Jojo s-au iubit timp de câteva luni.

Jojo și Liviu Vârciu, colegi pe platourile de filmare

Anii au trecut, însă, iar Liviu Vârciu și Jojo au ajuns să fie colegi la aceleași emisiuni: Te cunosc de undeva, Asia Express.Jojo și Liviu Vârciu au relații diferite, în prezent.  Jojo formează un cuplu cu Paul Ipate, cu care are împreună o fetiţă, iar Liviu este împreună cu Anda Călin, cu care are tot o fetiță.

Este al doilea copil și a doua fetă pentru actor,, el mai având o fată, Carmina, dintr-o altă relaţie. Carmina are acum 18 ani și îi seamănă leit tatălui său.

Image result for liviu varciu carmina

Înainte de a fi cu Anda Călin, Liviu Vârciu a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu.

Image result for liviu varciu si adelina

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: