Redactia.ro
Home » Știri » Cu ce traume vor rămâne cei infectați cu COVID-19. Un medic de urgență a făcut dezvăluiri șocante

Cu ce traume vor rămâne cei infectați cu COVID-19. Un medic de urgență a făcut dezvăluiri șocante

Coronavirus

Un medic de la spitalul Județean de Urgență Reșița, a precizat că persoanele care se vindecă de coronavirus, pot rămâne cu traume grave. Medicul Cosmin Librimir, a postat câteva imagini cu persoane intubate și ventilate artificial.

Traumele cauzate de coronavirus

Medicul Cosmin Librimir, de la Spitalul Județean de Urgență Reșița, a postat pe Facebook în urmă cu câteva zile imagini cu persoane intubate și ventilate artificial,fiind infectate cu coronavirus.

Conform acestuia, pierderea musculară este de 40% în 20 de zile pentru un tânăr care ajunge pe ventilație din cauza coronavirusului.

Este o ventilație INVASIVĂ, sub anestezie generală, și constă în a sta de 2 până la 3 săptămâni FĂRĂ A TE MIȘCA, de multe ori cu fața în jos„, scrie medicul.

Medicul a menționat că cei infectați cu coronavirus, aflați într-o stare mai gravă, nu pot vorbi și nu pot mânca, iar durerea necesită sedative și calmante.

NU POȚI SĂ VORBEȘTI SAU SĂ MĂNÂNCI, sau să faci ceva în mod natural. Disconfortul și durerea necesară necesită sedative și calmante. În timpul în care pacientul are nevoie de mașină să respire, se face în comă artificială sau indusă”, precizează Cosmin Librimir. Acesta precizează că cei care rezistă și scapă vor rămâne cu sechele. „Cei care rezistă și scapă, vor rămâne cu sechele… Coronavirus nu e o simplă gripă„, conchide medicul.

Totodată, Cosmin Librimir a subliniat faptul că noul virus nu este o simplă răceală, iar cei care se vor trata de acest virus vor rămâne cu sechele.

#CoronavirusLa cei cu simptome, internați.Resuscitarea sau ventilația pentru Covid19 nu este o mască de oxigen pusă în…

Publicată de Cosmin Librimir pe Sâmbătă, 16 mai 2020

În cât timp se vindecă pacienții de coronavirus

Potrivit specialiștilor americani, vindecare de coronavirus poate dura între o săptămână și un an. Acest lucru are loc în funcție de starea și gravitatea fiecărui pacient.

Aceștia susțin că pacienții infectați cu coronavirus pot suferi de PTSD, adică Sindromul Post Traumatic.

Persoanele norocoase se pot vindeca de coronavirus într-o săptămână, dar vor rămâne cu traum. Cei care au fost infectați cu COVID-19 pot obosi și atunci când se îmbracă sau când își prepară un ceai.

În cazul persoanelor grave, vindecarea poate dura o lună sau mai mult. Recuperarea fizică poate dura între două și opt săptămâni, dar în ceea ce privește recuperarea psihică, aceasta poate dura mult timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: