Redactia.ro
Home » Știri » Cu cine a fost căsătorită Anastasia Lazariuc. Ce drame a îndurat în timpul mariajului

Cu cine a fost căsătorită Anastasia Lazariuc. Ce drame a îndurat în timpul mariajului

GALERIE FOTO (6) Viata Anastasiei Lazariuc

Fermecătoarea artistă Anastasia Lazariuc a povestit recent despre tatăl celor doi copii ai săi, Ileana și Andrei. Cântăreața a mărturisit că s-a despărțit de soțul ei din cauza băuturii.

Cu cine a fost căsătorită Anastasia Lazariuc

Anastasia Lazariuc, în vârstă de 66 de ani este o cântăreață originară din Republica Moldova. Aceasta a povestit despre momentele triste care i-au marcat întreaga tinerețe. Chiar dacă această urcă pe scenă zâmbitoare, în sufletul său există multă durere, pentru că viața a pus-o la încercare de fieacre dată.

Celebra cântăreață a fost căsătorită cu Gheorghe Criganută, din satul Băcioi cu care a avut doi copii, pe Ileana și Andrei. Cei doi au copilărit împreună și între ei a fost dragoste la prima vedere.

Anastasia a recunoscut că primul ei soț a fost prima iubire și și-a dorit să trăiască alături de el întreaga viață, dar soarta nu a vrut să se întâmple asta. După 14 ani de căsnicie, cei doi și-au spus adio.

Motivul despărțirii de bărbatul pe care l-a iubit enorm

Potrivit acesteia, motivul pentru care a divorțat de primul ei soț a fost consumul de alcool.

Copiii au suferit, a fost o suferință foarte mare. Am avut mare noroc de un destin bun, de public, de oameni buni. Au fost drame, au fost căzături, dar mergem mai departe. Eu am venit dintr-o familie foarte bine pusă la punct. Dar tata a murit când aveam 14 ani, eram cea mai mică.Am fost o soție cuminte și o mamă prezentă în viața copiilor mei. Am făcut tot posibilul să mă împart corect între profesie și familie. Dar, probabil, nu poți obține totul de la viață. Undeva trebuie să pierzi. Iar eu mi-am pierdut soțul ”, a dezvăluit Anastasia Lazariuc.

Ileana Lazariuc a suferit deoarece tatăl său nu a fost alături de ea

În anul 2013, Gheorghe Crigănuță s-a stins din viață, dar acesta a ținut legătura cu cei doi copii în permanență.

Ileana a dezvăluit la un moment dat că a suferit extrem de mult că părinții ei s-au despărțit și că tatăl său nu a fost lângă ea.

Chiar au fost multe momente când mi-a lipsit tatăl, dar cred că ele au compensat enorm… şi mama, şi bunica! Crăciun, zile de naştere, toate momentele importante… după ce am crescut, am mai ţinut eu legătura cu el, i-am arătat şi pozele cu copiii, şi-a văzut şi nepoatele, fratele meu are două fete. Acum, asta este o mare mulţumire de-a mea, că el şi-a cerut iertare şi eu l-am iertat!’, a spus Ileana.

Ileana locuiește acum alături de cei doi copii la Monaco, iar Anastasia a precizat că fiica sa s-a schimbat foarte mult de când a devenit mamă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini