Redactia.ro
Home » Sport » Cu cine a fost înlocuit Răzvan Lucescu! Românul, demis duminică seara

Cu cine a fost înlocuit Răzvan Lucescu! Românul, demis duminică seara

Răzvan Lucescu, Răzvan Lucescu demis, Al Hilal

Al Hilal i-a găsit rapid înlocuitor lui Răzvan Lucescu, demis duminică seara. Rogerio Micale este cel care a preluat deja echipa.

Al-Hilal a ajuns pe locul 3, la cinci puncte de liderul Al-Shabab Riad. Duminică, Răzvan Lucescu a pierdut, scor 0-1 meciul cu FC Damak, penultima clasată, noua echipă a lui Constantin Budescu. Șeicii s-au înfuriat și l-au demis pe antrenorul de 51 de ani. În ultimele 13 meciuri, arabii au pierdut de 5 ori și au terminat la egalitate de 3 ori, fiind cea mai proastă perioadă a clubului din 2008.

„Am încheiat relația contractuală cu Răzvan!”, este anunțul de pe pagina de socializare a clubului.


Arabii se gândiseră de mai mult timp la această mutare, dar au amânat din cauza clauzei. 660.000 de dolari este suma pe care o va primi tehnicianul român, care a stat pe banca tehnică a celor de la Al-Hilal, 594 de zile. În acest timp, echipa a câștigat trei trofee: Liga Campionilor Asiei (2019), titlul în campionatul saudit (2019-2020) şi Cupa Regelui (2019-2020).

„Nopțile de poveste trăite de antrenorul român la Riad, începute pe 30 iunie 2019, în care a făcut Tripla, Liga Campionilor-titlu-Cupă, descoperind secretul succesului așteptat la club de atât timp, s-au oprit la 532. Problemele au fost tot mai mari în ultimele 63 de zile de furtună, cu eșecuri unul după altul, până la o inevitabilă separare”, scrie ziarul Arriyadiyah.

Problemele la echipă erau de ceva vreme. Antrenorul nu prea mai era nici în grațiile jucătorilor. După ultimul meci acesta a fost criticat de una dintre vedetele echipei.

”Fotbalul de azi nu răsplătește posesia pe care o avem noi meci de meci. Ar trebui să fim și eficienți”, a declarat peruanul, Andre Carillo.

Rogerio Micale l-a înlocuit pe Lucescu

Rogiero Micali va sta pe banca celor de la Al Hilal. Acesta se ocupa de echipa de juniori a clubului. Fostul fotbalist brazilian nu are o experiență foarte vastă. A pregătit până acum în special echipe de junior și tineret. A fost și principal la Figueirense, Cruzeiro şi Parana. Până să ajungă la Al Hilal a antrenat doar în Brazilia. Cea mai importantă performanță din cariera de antrenor a lui Micale este medalia de aur cu Brazilia la Olimpiada de la Rio de Janeiro, în 2016. Reușita a fost sărbătorită frenetic în toată țara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: