Redactia.ro
Home » Sport » Răzvan Lucescu își aduce întăriri! Atacă un nou titlu

Răzvan Lucescu își aduce întăriri! Atacă un nou titlu

Razvan Lucescu, Al-Hilal

Atacantul Luciano Vietto a ajuns sub comanda lui Răzvan Lucescu. Pentru jucătorul argentinian Atletico Madrid a plătit în 2016, 20 de milioane de euro.

Luciano Vietto a semnat un contract valabil pe patru ani cu Al-Hilal și a fost deja prezentat oficial. Argentinianul a ajuns în Spania în sezonul 2014-2015, de la Racing Club. Atunci suma de transfer a fost 5 milioane de euro. După un sezon cota fotbalistuluia crescut uluitor, acesta fiind transferat de Atletico Madrid, pentru 20 de milioane de euro. Apoi a fost împrumutat la mai multe echipe, Fulham, Valencia sau Sevilla. Anul trecut Sporting Lisabona l-a transferat definitiv, după ce a plătit 7,5 milioane de euro pentru a-l transfera definitiv. În acest moment cota de piață a lui Luciano Vietto este de șapte milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Al-Hilal vrea un nou titlu

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu este campioana en-titre în Arabia Saudită. După primele etape saudiții au o victorie și un rezultat de egalitate. În urmă cu o lună, Răzvan Lucescu a trecut printr-o experiență neplăcută. Echipa sa a fost eliminată la masa verde din Liga Campionilor Asiei. Al-Hilal este campioana en-titre, și era calificată anul acesta în optimi. Saudiții au fost însă decimați de COVID – 19. Cu greu, românul a reușit să alcătuiască un prim 11 pentru a se prezenta la meciul cu Shabab Al-Ahli Dubai. Lucescu era pregătit să arunce în teren toți portarii din lot care nu erau bolnavi. Observatorul echipei nu și-a dat acceptul, iar meciul a fost anulat cu puțin timp de a începe. Astfel, Al Hilal a fost scoasă din competiție, iar antrenorul român a făcut un scandal monstru. Supărarea a fost cu atât mai mare cu cât indiferent de rezultatul acelui meci ei erau practic calificați în faza următoare.

“Din toate punctele de vedere, erau obligaţi să reprogrameze meciurile noastre. Oameni buni, am câştigat grupa cu un meci înainte de a se încheia. Aveam timp destul vreme de trei luni să jucăm optimi, sferturi, semifinale, ce mai era. Vorbim de Al Hilal, campioana en titre a Asiei! Tot ceea ce s-a întâmplat mă face să cred că există interese mari în spate”, a spus supărat Lucescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: