Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine a fost văzut Dan Bittman după despărțirea de iubita tinerică FOTO

Cu cine a fost văzut Dan Bittman după despărțirea de iubita tinerică FOTO

GALERIE FOTO (2) Dan Bittman la terasa

Dan Bittman este în atenția presei în ultima perioadă. Se pare că solistul de la Holograf are o viață activă și nu se teme să arate asta. Dacă până acum au exista zvonuri privind relația lui cu Monica Odagiu, acum după ce relația s-ar fi terminat, solistul ar fi fost văzut alături de o altă femeie. 

Cine e femeia misterioasă de langă Dab Bittman

La o săptămână de la afirmațiile lui Dan Bittman privind coronavirusul, acesta a fost văzut cu o femeie la o terasă din Capitală. Solistul a fost surprins de paparazzi pe 20 octombrie, chiarîn prima zi de scenariu roșu în București.

Adevărul a făcut publică identitatea femeii care a stat la terasă cu Dan Bittman și care a râs copios la glumele solistului. Doamna este Liliana Oneț, prefectul județului Timiș, aflată în linia întâi a luptei cu COVID-19 din Timiș din postura de preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Contactat de Click!, Dan Bittman a confirmat că a ieșit pe terasă. ”Da, am ieșit. Am purtat mască până sus la terasă și a fost ok. Mesajul de pe Facebook nu era un îndemn la revoltă. Eu continui să-mi duc viața normal, respectând regulile, însă mi se par absurde. E o părere pur personală, nu rog pe nimeni să mă creadă sau să-mi urmeze exemplul”.

Dan Bittman și Liliana Oneț
Dan Bittman și Liliana Oneț

Potrivit Adevărul, Liliana Oneț nu a fost așa deschisă, astfel că, după ce a fost întrebată de întâlnirea cu Dan Bittman aceasta a fost iritată și a refuzat să răspundă.

”Nu ştiu despre ce fotografie este vorba. Nu am ce declaraţii să dau pe un subiect care nu are legătură cu job-ul meu. Dacă mă voi întâlni (cu Bittman – n. red.) în privat nu e problema presei”, a declarat Oneţ.

Dan Bittman neagă existența coronavirusului

Dan Bittman a avut în ultima săptămână mai multe declaraţii controversate prin care a criticat măsurile luate de Guvern în lupta cu COVID-19. Atacurile lui Bittman au început în 20 octombrie 2020, cu o postare de pe pagina sa de Facebook, în care a reclamat „minciuna COVID” şi „alertele mincinoase”.

”Nu e de ajuns minciuna COVID, acum trebuie să suport şi alertele astea penibile şi mincinoase de pe telefon. Când ieşim, băieţi şi fete?!”, a scris Bittman, în 20 octombrie 2020, pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: