Redactia.ro
Home » Știri » Cu cine a vorbit Prințesa Diana înainte de a se urca în mașina ce i-a adus moartea. Care au fost ultimele sale cuvinte

Cu cine a vorbit Prințesa Diana înainte de a se urca în mașina ce i-a adus moartea. Care au fost ultimele sale cuvinte

Cu cine a vorbit Prințesa Diana

Prințesa Diana a murit acum 24 de ani, iar ziua dinainte acestui eveniment tragic, care i-a lăsat pe cei doi prinți, în vârstă de 15 și 12 ani. Povestea este și mai cutremurătoare odată ce s-a aflat care au fost, de fapt, ultimele cuvinte ale Prințesei.

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana

Prințesa Diana s-a stins din viață în anul 1997, într-un accident tragic de mașină. Autoturismul în care se afla a fost urmărit de paparazzi, iar în încercarea de a scăpa de ei, s-a petrecut un accident rutier ce i-a curmat viața Prințesei Diana. Înainte de a pleca de acasă, aceasta a avut o conversație cu majordomnul ei, care i-a rămas acestuia întipărită în minte.

„Vei fi acolo când mă voi întoarce, nu?”, l-a întrebat Diana pe ajutorul ei, pe un ton agitat. Aceasta nu avea să se mai întoarcă deloc acasă, fiindcă și-a pierdut viața pe străzi.

Ce i-a spus Diana primului pompier care a ajuns la fața locului

După accident, cei ajunși la fața locului au început să îi acorde primul ajutor. Primul dintre ei, care a mers să o ajute pe Prințesa Diana a fost Xavier Gourmelon. Acesta a spus că este convins că ea o să trăiască. “Doamne, ce s-a întâmplat?”, l-a întrebat prințesa.

„Am început să îi fac masaj cardiac, iar după câteva secunde i-a reventi suflarea. Am fost convins că o să trăiască. În momentul în care a fost urcata în ambulanţă, ea trăia. Am aflat ore mai traziu că a murit la spital. Abia atunci am realizat că leziunile interne erau foarte grave. Unul dintre medicii sosiţi cu ambulanţa a recunoscut-o şi ne-a spus cine este”, a mărturisit Xavier Gourmelon.

Adevărul despre mariajul dintre Prințesa Diana și Charles

Prințesa Diana nu a fost niciodată fericită cu Prințul Charles, în mariajul lor.

„A devenit clar, de la început, cât de mult îl ura pe Charles. Da, îl ura pe Charles. Și când am întrebat-o dacă au existat vreodată momente fericite, ea a zis: ‘Nu, mariajul meu a fost un iad de la început’”, a spus Max Hastings, căreia Diana i-a dat un interviu.

„Țin minte că începuse să devină din ce în ce mai scandalizată de ce se întâmplă și că întreaga organizație, așa cum o vedea ea, încerca să sprijine relația dintre Camilla și Prințul Charles. Avea momente de furie extremă în care voia să lovească salteaua cu racheta de tenis”, povestește James Colthurst, un prieten apropiat al Pințesei Diana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: