Redactia.ro
Home » Știri » Prințesa Diana în ipostaze nemaivăzute. Cum apare Lady Di într-o imagine ascunsă timp de 30 de ani

Prințesa Diana în ipostaze nemaivăzute. Cum apare Lady Di într-o imagine ascunsă timp de 30 de ani

GALERIE FOTO (6) Prințesa Diana în ipostaze nemaivăzute

Prințesa Diana în ipostaze nemaivăzute. În urmă cu puțin timp s-a descoperit un set de fotografii cu Lady Di în care această în ipostaze unice. Acestea au fost postate pe Instagram,iar fanii au fost uluiți. Prințesa Diana apare în bikini și zâmbește, fiind alături de prieteni, pe un iaht.

Prințesa Diana în ipostaze nemaivăzute. Cum apare Lady Di într-o imagine ascunsă timp de 30 de ani

Prințesa Diana în ipostaze nemaivăzute. Prințesa Diana a fost, poate, una dintre cele mai iubite femei din lume, iar moartea ei i-a șocat pe toți cei care o urmăreau și o divinizau. Recent, au fost postate un set de fotografii pe Instagram, cu aceasta, alături de mai mulți prieteni, pe un iaht. Astfel, într-una dintre imagini, Lady Di apare purtând bikini, purtând o discuție cu Giancarlo Giammetti, cofondatorul Valentino și Prințul Kiril al Bulgariei. Fondatorul Valentino a fost cel care a postat pe rețelele de socializare imaginile cu Prințesa Diana. Se pare că acestea au fost imortalizate în 1990, cu doi ani înainte ca Prințesa Diana să divorțeze de Prințul Charles. ”Iată două momente de prietenie cu ea #princess Diana”, a fost comentariul postat de Giancarlo Giammetti. Conform The Sun, aceste fotografii au fost postate după ce relația dintre Prințesa Diana și Prințul Charles a fost redată într-un mod sumbu în serialul Netflix ”The Crown”.

Viața și secretele Prințesei Diana

Cu toate că Prințesa Diana s-a stins din viață în 1997, viața acesteia reprezintă chiar și astăzi subiectul multor filme și cărți. Pe vremea când trăia, aceasta era alintată de popor „prințesa inimilor”, iar la bine de 20 de ani de la moartea ei, încă se mai află informații șocante despre stilul său de viață. Până să-și găsească sfârșitul într-un tragic accident rutier, nimeni nu știa ce viața duce aceasta și cine era cu adevărat. Ei bine, detalii șocante au ieșit la iveală după ce a murit într-un accident de mașină în ziua de 31 august 1997, împreună cu iubitul său, Dodi Al-Fayed. Cei doi fugeau de Paparazzi, când șoferul a fost orbit de o lumină de la blitz-uri, și a pierdut controlul mașinii care circula cu aproape 200 km/h. Din nefericire, mașina în care se afla Prințesa Diana s-a strivit de unul dintre stâlpii de susținere ai tunelului stradal Pont de l’Alma.

Lady Di nu a murit pe loc, aceasta fiind transportată de urgență la spital, cu râni grave în zona pieptului, iar în jurul orei 3 dimineața, aceasta a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Chiar dacă Prințesa Diana a murit, vocea ei mai poate fi auzită și astăzi, deoarece ea își înregistra gândurile pe casete audio, iar după ce a divorțat de Prințul Charles, Diana a început că documenteze punctul său de vedere asupra situației pe un reportofon, și i-a dat casetele audio unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi, Dr. James Colthurst, care le-a oferit la rândul lui jurnalistului Andrew Morton, care le-a făcut publice. Lucruri șocante au fost dezvăluite în biografia prințesei DIANA: Her True Story-In Her Own Words. Printre acestea s-a aflat că bunica Prințesei Diana a lucrat pentru Regină și că ea și Prințul Charles au fost rude.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini