Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine a vorbit soțul Danei Roba înainte de atacul violent asupra ei. Detaliile au ieșit la iveală abia acum

Cu cine a vorbit soțul Danei Roba înainte de atacul violent asupra ei. Detaliile au ieșit la iveală abia acum

GALERIE FOTO (2)

Au ieșit la iveală noi detalii cu privire la atacul violent asupra Danei Roba. S-a aflat cine a fost persoana cu care soțul ei a vorbit ultima dată, înainte de a se năpusti asupra ei și a o lovi în cap. Make-up artista a mărturisit cine i-a dat încredere agresorului său să o lovească atât de puternic.

Cazul Danei Roba a ajuns să impresioneze multe persoane, după ce femeia a ajuns mai mult moartă decât vie la spital, iar medicii s-au luptat ore în șir să o readucă la viață. Acum femeia se simt mult mai bine și face tot posibilul pentru a se pune cât mai repede pe picioare pentru cele două fetițe pe care le are.

Cu cine a vorbit soțul Danei Roba înainte de atac

Dana Roba nu a mai putut păstra tăcerea, așa că a vorbit cu lacrimi în ochi despre cel pe care l-a considerat soțul său. Bărbatul se pare că ar fi avut o atitudine ostilă față de ea de multă vreme, motiv pentru care aceasta și-a dorit să divorțeze.

Make-up artista a mers la pastorul său, căruia i-a mărturisit care este dorința sa, însă acesta a descurajat-o, ba mai mult decât atât l-a încurajat pe soțul ei să nu îi acorde divorțul. Cu o zi înainte de a avea loc întregul scandal, pastorul i-ar fi ținut aceeași predică bărbatului, ceea ce i-ar fi dat putere și încredere.

„A fost duminica la biserică. Eu am luat fetița cea mare, după ce îi trecuse varicela și am zis că o scot din casă, că deja se săturase să stea în casă atâtea zile și am zis că mă duc cu cea mare. Bineînțeles că s-a dus și el la biserică, în prima banca la biserică.

Eu cu o lună înainte mersesem la pastor că voiam să divorțez, i-am spus pastorului ce am pe suflet, nu voiam să mai rămân cu el, că mă înjura, mă blestema. Pastorul lui îi spunea: ‘Nu băga măi divorțul la nesimțita asta’. Eu îi spuneam: ‘Nu mai vreau să fiu cu tine’. De multe ori mi-a spus că vrea să îmi pună capăt zilelor (…) Pastorul i-a zis cu o zi înainte să nu îmi dea divorțul, pastorul i-a dat puterea asta!”, a explicat Dana Roba la Acces Direct.

Dan Roba, bătută în timp ce dormea

După ce a ieșit din comă și a putut vorbi despre atacul la care a fost supusă, Dana Roba a făcut lumină în acest caz. Se pare că aceasta dormea în momentul în care a fost luată la bătaie de partenerul său. Ba mai mult decât atât, cele două fetițe au fost martorele întregului scandal, fiind duse la bunici abia după ce mama lor s-a prăbușit definitiv la pământ.

„În ziua aia…imediat după ce m-a lăsat zăcând pe jos…nu mai știu ce s-a întâmplat, știu că a luat fetele, a vorbit la telefon, țipa și a venit la mine în cameră și a zis: ‘Vrei să chem ambulanța?’. Și am zis: ‘Da, te rog!’…I-am zis: ‘Mai bine faci 15 ani de închisoare decât 25’”, a mai spus Dana Roba pentru sursa menționată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: