Redactia.ro
Home » Știri » Cu cine ar putea să fie înlocuit Edi Iordănescu la echipa națională. Surpriza e mare: ”Prima opțiune!”

Cu cine ar putea să fie înlocuit Edi Iordănescu la echipa națională. Surpriza e mare: ”Prima opțiune!”

GALERIE FOTO (2)

Edward Iordănescu (46 de ani) ar putea părăsi pe viitor banca tehnică a României, deși mai are contract cu naționala de fotbal a României până la finalul EURO 2024. Cu cine ar putea să fie înlocuit? Surpriza e mare.

Cu cine ar putea să fie înlocuit Edi Iordănescu la echipa națională

Edi Iordănescu ar urma să fie înlocuit la echipa națională! Înainte de turneul din Germania, s-a discutat mult despre prelungirea înțelegerii dintre selecționer și FRF, dar până în prezent nu s-a făcut niciun anunț oficial. Selecționata lui Edward Iordănescu s-a oprit în optimi, după ce Olanda i-a învins pe tricolori la Munchen, pe ”Allianz Arena”, cu 3-0.

Raul Rusescu, fost internațional român cu nouă prezențe la prima reprezentativă, a declarat că Cristi Chivu ar fi prima opțiune să-l înlocuiască pe Edi Iordănescu la echipa Națională.

Cristi Chivu, prima opțiune?

”Dacă pleacă Edi Iordănescu, prima opțiune a mea ar fi Cristi Chivu. Am auzit lucruri foarte bune despre el la Inter și mi-ar plăcea să-l văd la un nivel mai ridicat, să i se acorde încredere la fel cum i s-a acordat și lui Edi Iordănescu, mai ales după campania ratată din Liga Națiunilor.

Chivu a spus că își dorește să antreneze și așteaptă ca un club să vrea un tânăr antrenor ambițios și dornic de treabă. Vorbim despre unul dintre cei mai importanți jucători români din istoria recentă, 100% ar fi respectat în vestiarul naționalei”, a spus Raul Rusescu, potrivit GSP.

Familia i-ar fi cerut lui Edi Iordănescu să plece de la echipa națională

La emisiunea Digi Sport Matinal, de la finalul lunii iunie, Daniel Stanciu a prezentat niște informații care întăresc și mai mult ideea că Edi Iordănescu nu va pune pixul pe un nou contract cu echipa națională. Familia lui Edi i-ar fi cerut, la un moment dat, să se retragă.

”Podcastul se realiza în noiembrie 2022. Cu două luni înainte, în Giulești, la finalul unui meci li se striga demisia lui și celor de la FRF. Suporterii erau la foc automat, România retrograda în Liga C. După acel meci și până să ajungă la tine la podcast, familia lui a pus presiune pe el să renunțe.

I-a cerut, după acel moment, să renunțe la națională. Au fost niște momente, nu-mi permit eu să vorbesc, cu aproape toți membrii familiei Iordănescu… Nu doar cu oameni din fotbal, ci și restul lumii, inclusiv copiii lor la școală.

A avut o discuție, a explicat, a spus că ar continua în condițiile lui. A garantat că se califică la EURO. A primit acceptul și susținerea federației. Familia îi cerea în continuare să renunțe, el a avut o discuție mai dură și a cerut să fie lăsat să califice echipa la turneul final, apoi renunță.

Au fost întâlniri lunile acestea cu federația, n-a luat nicio decizie. Avea un cuvânt dat față de familia lui, că nu va mai continua. Ce s-a întâmplat la EURO, nebunia asta, susținerea pe care a avut-o, pe bună dreptate, cu siguranță i-a schimbat lucrurile în mintea lui.

Dar rămâne acea problemă! A amânat decizia până când Romania va ieși de la EURO. A stabilit o relație extraordinară cu jucătorii. Eu zic că e un moment important, s-au întâmplat niște lucruri foarte ciudate la finalul lui 2022″, a declarat Stanciu, scrie digisport.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: