Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine este căsătorit chef Sorin Bontea. Cum arată soția lui și cu ce se ocupă

Cu cine este căsătorit chef Sorin Bontea. Cum arată soția lui și cu ce se ocupă

GALERIE FOTO (4) Cu cine este căsătorit chef Sorin Bontea.

Cu cine este căsătorit chef Sorin Bontea. Celebrul chef este căsătorit cu aceeași femeie de 32 de ani. Sorin are doi copii cu soția sa, despre care nu prea vorbește. Cum arată mama copiilor lui Sorin Bontea și cu ce se ocupă?

Cu cine este căsătorit chef Sorin Bontea. Cum arată soția lui și cu ce se ocupă

Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați chefi bucătari din România. Acesta face o echipă senzațională alături de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Deși multă lume îl cunoaște, puțini știu cine e femeia cu care este căsătorit de 32 de ani. Sorin Bontea și-a ținut mereu familia departe de lumina reflectoarelor. Soția chef-ului este o doamnă discretă, căreia nu-i face mare plăcere să se afișeze cu Bontea la evenimentele mondene.

Printre singurele imagini care au apărut în spațiul public cu ea și juratul de la Chefi la cuțite, este cea din ziua nunții, din 1994. Bontea si soția sa sunt căsătoriți de 27 de ani și au împreună doi copii, Miruna și Iulian. „Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas!La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească”, își amintește Sorin Bontea de primul moment în care a văzut-o pe soția lui.

Sorin Bontea a recunoscut că s-a îndrăgostit la prima vedere de mama copiilor săi. Chiar dacă el este un chef renumit, acesta a declarat că soția sa este cea care se ocupă de gătit. “Soția mea gătește excelent, îmi plac toate preparatele ei. Chiar nu exagerez, le pregătește foarte bine. Am și eu un chef în bucătărie. Acasă gătim des, să nu vă imaginați că mănânc numai chestii sofisticate în fiecare zi. Nu, îmi plac ciorbele foarte mult, peștele, iar copiilor le plac pastele”, a dezvăluit chef-ul.

Sorin Bontea are o relație frumoasă cu copiii săi

Sorin Bontea și soția sa au doi copii împreună, un băiat de 23 de ani, Iulian și Miruna, care a împlinit 18 ani. Iulian este pasionat de sport și a devenit campion la clasa A1, la Campionatul Român de Anduranță. Vedeta de la Antena 1 este foarte mândru de copiii săi și încearcă să le ofere libertatea de care aceștia au nevoie.” I-am încurajat pe amândoi să facă ceea ce le place și ce le aduce satisfacție. Ăsta este, din punctul meu de vedere, cel mai bun sfat.Câteodată, însă, e nevoie să fiu şi drastic. Copiii mei au vârste diferite şi personalităţi diferite, trebuie să le înţeleg nevoile ţinând cont de vârsta lor, însă trebuie să fiu şi sever atunci când se impune”, a mai spus Sorin Bontea.

Bontea a fost atras de bucătărie încă de pe vremea adolescenței, iar la 16 ani s-a angajat ca și ajutor de bucătar. A pornit de la munca de jos, iar în timp a descoperit că este foarte talentat în bucătărie. După Revoluție a plecat pe vase de croazieră și a învățat secretele altor bucătari din lume, dar și cum să combine corect diverse arome.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: