Redactia.ro
Home » Monden » Sorin Bontea, mesaj trist după moartea lui Liviu Chiorpec! Fostul concurent a decedat astăzi

Sorin Bontea, mesaj trist după moartea lui Liviu Chiorpec! Fostul concurent a decedat astăzi

Sorin Bontea, mesaj trist după moartea lui Liviu Chiorpec! Fostul concurent a decedat astăzi

Sorin Bontea postat un mesaj trist după moartea lui Liviu Chiorpec! Cunoscutul bucătar Liviu Chiorpec a murit astăzi în urma unei boli necruțătoare.

Sorin Bontea, mesaj trist după moartea lui Liviu Chiorpec! Fostul concurent a decedat astăzi

Vestea că a murit Liviu Chiorpec a picat ca un trăsnet pentru toată lumea, dar mai ales pentru toți cei care l-au cunoscut. Fostul concurent de la Chefi la cuțite a lăsat în urma sa multă durere, asta pentru că tot timpul unde apărea era plin de viață și optimist, însă din păcate ascundea o marea dramă. Acesta suferea de cancer, iar o bună perioadă de timp s-a luptat cu boala care din păcate l-a luat dintre noi.

Sorin Bontea, cel căruia îi devenise prieten, e devastat de moartea sa și a publicat un mesaj trist pe Instagram în urmă cu puțin timp.

”Viața asta-i o secundă. Drum bun, Liviu”, a scris Sorin Bontea pe Instagram.

Și Cătălin Scărlătescu, colegul de platou al lui Sorin Bontea, a transmis un mesaj de regret după moartea lui Liviu Chiorpec. Vestea tragică a luat prin surprindere pe toată lumea, iar acum cu toții se pregătesc să-l conducă pe bucătar pe ultimul drum.

”Drum bun, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris Cătălin Scărlătescu pe Instagram.

Chef Sorin Bontea a avut o copilărie grea

Nu cred că există cineva care să nu fi auzit de celebrul Chef Sorin Bontea! Talentul lui în bucătărie l-a făcut să fie unul dintre cei mai apreciați chefi bucătari din țară. Mai mult, carisma de care a dat dovadă la emisiunea la care e jurat, respectiv Chefi la cuțite, dar și la cea la care a concurat, Asia Express, l-a făcut foarte cunoscut.

Pentru a ajunge cel mai cunoscut și apreciat, juratul de la Chefi la cuțite a muncit mult și a pornit de jos. Până să ajungă să-și îndeplinească acest vis, însă, chef Sorin Bontea a muncit din greu în tinerețe, mai ales că familia sa nu a fost una înstărită, care să-i pună totul pe tavă.

Sorin Bontea s-a născut într-o familie numeroasă, cu patru frați, astfel că părinților nu le-a fost deloc ușor să-i crească. Cei doi, însă, le-au dat copiilor lor tot ce au putut ei mai bun. A început să muncească la vârsta de 16 ani, povestind că a muncit din greu, în condiții dificile, dar cu toate astea a răzbit de fiecare dată. De asemenea, chef Sorin Bontea povestea că niciodată nu i-a invidiat pe oamenii din jurul său, ci a încercat de fiecare dată să muncească cât mai mult, pentru a ajunge acolo unde și-a propus.

Tot efortul pe care l-a depus până acum a meritat, căci acum are o carieră de invidiat dar și o familie perfectă, cu doi copii minunați și o soție iubitoare și înțelegătoare. Cei doi sunt împreună de 31 de ani, iar împreună au doi copii, o fată pe nume Miruna și un băiat pe nume Iulian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: