Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine își împarte patul Cristina Ciobănașu de când e singură? Actrița a spus tot

Cu cine își împarte patul Cristina Ciobănașu de când e singură? Actrița a spus tot

Cu cine își împarte patul Cristina Ciobănașu de când e singură? Actrița a spus tot

Cristina și Vlad Gherman și-au anunțat despărțirea cu puțin timp în urmă! Acum, de când aceștia au spus că nu mai formează un cuplu au apărut noi mărturisiri. Cu cine își împarte patul Cristina Ciobănașu de când e singură? 

Cu cine își împarte patul Cristina Ciobănașu de când e singură

Vestea că cei doi actori Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit i-a șocat pe fani! Nimeni nu se aștepta ca unul dintre cele mai stabile și închegate cupluri din showbiz să ajungă să-și spună adio. Însă inevitabilul s-a produs, astfel că, cei doi au anunțat că au rămas prieteni, însă nu mai formează un cuplu de ceva timp, iar acest lucru este unul bun pentru ei ca și ”indivizi”.

Cu cine își împarte patul Cristina Ciobănașu de când e singură? Cât despre motivul despărțirii, Cristina Ciobănașu a transmis că după numeroase discuții purtate cu fostul ei partener, aceștia și-au dat seama că sunt, de fapt, foarte diferiți și că au obiective diferite în viață, dorindu-și fiecare să evolueze.

”Am avut foarte mult timp la dispoziție în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți, că ne dorim lucruri diferite și că ne aflăm în puncte diferite ale evoluției noastre”, a declarat actrița.

După anunțul cutremurător, Vlad Gherman și Cristina Ciobanașu au scos la iveală mai multe detalii despre cum e viața lor acum, de când nu mai locuiesc împreună. Vlad a făcut o mărturisire bombă, răspunzându-le astfel fanilor la cea mai controversată curiozitate. Actorul a declarat că acum Cristina Ciobănașu doarme cu animalul ei de companie, pisica ei, pe care a ales să o numească Prințesa. Astfel, patrupedul este cel care i-a „luat locul” actorului în pat.


”Prințesa e fericită că mi-a luat locul în pat. Are acum jumătate de pat, mi-a luat și perna”, a spus Vlad Gherman.

Cu cine își împarte patul Cristina Ciobănașu de când e singură? Mai mult, Cristina Ciobănașu a mai declarat că patrupedul este atât de răsfățat, încât ea abia mai are loc să doarmă în pat, scrie spynews.ro.

”Abia am loc să dorm”, a continuat actrița.

Cristina Ciobănașu a spus care e marele defect al lui Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu a spus că marele defect al lui Vlad Gherman este energia lui infinită. Actrița a admis că asta poate fi și o calitate, dar a ținut să explice de ce o enervează pe ea. Cristina a declarat că Vlad este mereu pus pe treabă, este spontan și foarte energic, chiar și după 12 ore de filmări, ceea ce îl face să devină obositor pentru ea.

„El, când se trezește, zici că a băut 10 cafele de parcă nici nu ar fi dormit până atunci iar energia lui ține absolut toată ziua până seara târziu. Evident că devine obositor, când eu sunt secată de puteri seara, după o zi grea de filmări, iar el e fresh de parcă nici nu ar fi muncit 12 ore înainte! Într-un fel, îl invidiez și de asta spun că e un „defect pentru că este ceva ieșit din comun”, spunea Cristina Ciobănașu într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: