Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine s-a cuplat Vlad Zamfirescu, după ce a divorțat de soția sa. Este o actriță din generația tânără

Cu cine s-a cuplat Vlad Zamfirescu, după ce a divorțat de soția sa. Este o actriță din generația tânără

GALERIE FOTO (3) Cu cine s-a cuplat Vlad Zamfirescu, după ce a divorțat de soția sa.

Cu cine s-a cuplat Vlad Zamfirescu, după ce a divorțat de soția sa. Fiul actorului Florin Zamfirescu a divorțat de mama copiilor săi după mai bine de 20 de ani de căsnicie. Vlad Zamfirescu s-ar fi cuplat cu o actriță tânără, alături de care apare în multe piese de teatru. Cei doi deja locuiesc împreună.

Cu cine s-a cuplat Vlad Zamfirescu, după ce a divorțat de soția sa. Este o actriță din generația tânără

Cu cine s-a cuplat Vlad Zamfirescu, după ce a divorțat de soția sa. Vlad Zamfirescu a divorțat de Mihaela Zamfirescu în urmă cu câteva luni, după două decenii de căsnicie. Despărțirea i-a șocat pe apropiații cuplului. Potrivit Click.ro, Vlad Zamfirescu s-ar fi cuplat cu o actriță din generația tânără, iar cei doi locuiesc împreună în casa actorului. Fiul lui Florin Zamfirescu apare cu noua iubită în mai multe piese de teatru, iar în ultima perioadă aceștia au mers împreună pe la toate evenimentele și emisiunile TV.

Mihaela și Vlad au divorțat în urmă cu câteva luni, după ce au ajuns la concluzia că mariajul lor nu mai funcționează, deși au doi băieți împreună. După ce a plecat din căminul conjugal, surse din jurul actorului ar fi declarat că Vlad Zamfirescu s-ar fi mutat în casa Diana Roman, colega de scenă de la Nottara. Cei doi actori se cunosc de mulți ani și se pare că s-au îndrăgostit unul de celălalt, iar de atunci au rămas împreună. În urmă cu ceva timp, Diana declara că jumătatea ei va fi cu siguranță din lumea artistică. „În momentul de față, sunt singură, dar și când am să fiu într-o relație, mi-am propus să nu mă mai afișez. Nu văd de ce ți-ai expune viața personală. În principiu, nu aș vrea să fie din același domeniu, însă nu văd altă variantă, pentru că e foarte greu să găsești oameni care să te înțeleagă în meseria asta, să înțeleagă ce faci, să-ți înțeleagă programul și faptul că pleci în turnee și că dormi cu colegii în același hotel”, a declarat Diana Roman, în 2020, pentru ProTV.

 

Vlad Zamfirescu și Diana Roman s-au mutat împreună

Surprinzător, Vlad Zamfirescu s-a despărțit de soție și s-a mutat alături de noua iubită. Actorul trăiește o poveste de dragoste cu Diana Roman, actrița împreună cu care joacă în filmul Videochat. Directorul Teatrului Bulandra este mândru de iubita sa, pe care o promovează peste tot. Diana joacă în cele mai bune piese de la Notarra și a avut succes la tv cu piesa „Steaua fără nume”.

Fiul lui Florin Zamfirescu este Directorul Teatrului Bulandra, dar este și actor la Teatrul Notarra, unde o are alături și pe iubita sa. Relația cu fosta soție s-a schimbat, iar singura legătura dintre cei doi fiind cei doi băieți pe care îi au împreună. Deși diferența de vârstă dintre ei este semnificativă, Vlad Zamfirescu și Diana Roman nu țin cont de asta și își trăiesc dragostea departe de ochii curioșilor.

Vlad a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografiei .L. Caragiale din București, clasa Ion Cojar. Acesta a moștenit talentul tatălui său, reușind să devină un nume în lumea teatrlui prin forțe proprii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: