Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Zamfirescu divorțează! Actorul și-ar fi părăsit soția

Vlad Zamfirescu divorțează! Actorul și-ar fi părăsit soția

GALERIE FOTO (4) Vlad Zamfirescu divorțează!

Vlad Zamfirescu divorțează! Unul dintre cei mai cunoscuți actori români divorțează de soția sa, după o căsnicie de mai bine de 20 de ani. Vlad Zamfirescu a decis să pună capăt căsniciei sale și și-a părăsit soția.

Vlad Zamfirescu divorțează! Actorul și-ar fi părăsit soția

Vlad Zamfirescu divorțează! Fiul lui Florin Zamfirescu a divorțat după 20 de ani de căsnicie cu Mihaela Zamfirescu. Potrivit Click.ro, aceasta ar fi trăit un adevărat șoc când a aflat că Vlad a decis să se despartă de ea. Vlad ar fi divorțat de soția sa în urmă cu câteva luni și ar fi părăsit căminul conjugal. Cei doi au fost căsătoriți mai bine de două decenii și au împreună doi copii, Ștefan și Matei. În urmă cu câteva săptămâni, celebrul actor a dat un interviu unde ocolise total subiectul familiei și vorbea mai mult despre proiectele profesionale.

Cu toate astea, se pare că actorul ține legătura cu cei doi copii ai săi. ”Eu o să stau mai mult pe la birou, asta-i viața, pentru că este închidere de an! O mini vacanță, dar aproape de birou, pentru că am multă treabă. Nu am timp să plec din București, din păcate, anul acesta”, declara Vlad Zamfirescu în interviu.

Vlad este singurul fiu al actorului Florin Zamfirescu, acesta moștenit talentul părintelui său. A fost pasionat încă din copilărie de actorie, iar la 9 ani a participat într-o trupă de pantomimă. Vlad Zamfirescu are o legătură specială cu cei doi băieți ai săi, în vârstă de 11, respectiv 14 ani. Ștefan și Matei au moștenit la rândul lor talentul actoricesc și își doresc să ajungă actori. „Mă înțeleg foarte bine cu ei; Nu-i împing neapărat spre meseria asta (n.r. – de actor), au dat casting și au fost aleși; am văzut că pe platou s-au descurcat destul de bine, erau, cumva, în elementul lor. Le-a plăcut, să vedem ce-or face pe viitor. Nu vreau să-i împing, neapărat, pe drumul asta! (…)Îmi place să cred că suntem foarte buni prieteni și încerc să comunic, să vorbim, să-mi spună ofurile lor… Nu-mi spun ei chiar tot, deja au mici secrete pe care le e jenă să mi le împărtășească (…) Din aproape în aproape, încerc să văd dacă fac față”, a mărturisit Vlad Zamfirescu la Kanal D.

Florin Zamfirescu a divorțat de Cătălina Mustață

În urmă cu 10 ani, tatăl lui Vlad, celebrul actor Florin Zamfirescu a divorțat de actrița Cătălina Mustață. Vedeta a plecat în America, iar ulterior s-a întors. După ce a aflat acest lucru, actorul a făcut o serie de dezvăluiri la adresa fostei soții. Florin Zamfirescu a avut cuvinte dure, acuzând-o că actrița ar fi avut probleme cu alcoolul, acesta fiind principalul motiv care ar fi dus la divorț.

Florin Zamfirescu si Catalina Mustata

Eu am lăsat loc de ”Bună ziua!”, ea nu. Ce relație să mai am cu ea, dacă nici la salut nu răspunde? Îl știu pe soțul Cătălinei, l-am cunoscut personal, este un băiat de toată isprava. Ea însă este o canarie. Sub aspect de domnișoară frumoasă, simpatică și manierată, ea nu e deloc așa. Este prietenă cu paharul, motiv pentru care noi ne-am și despărțit.Ea tot așa a și rămas. Îi plăcea să consume alcool și să facă atât de urât cum n-a crezut nimeni că o femeie poate să facă. Au trecut 10 ani de când ne-am despărțit, n-am zis asta niciodată. Nici n-am lipsă de relație cu ea, n-am nevoie. Am o relație minunată cu actuala parteneră de viață, îmi pare rău că nu am avut-o de mai mult timp.”, a declarat actorul Florin Zamfirescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: