Redactia.ro
Home » TV » Florin Zamfirescu, adevăratul motiv care a dus la divorțul de Cătălina Mustață. S-a aflat după 10 ani de la ruptură: “Este prietenă cu paharul”

Florin Zamfirescu, adevăratul motiv care a dus la divorțul de Cătălina Mustață. S-a aflat după 10 ani de la ruptură: “Este prietenă cu paharul”

Florin Zamfirescu a dezvăluit care este adevăratul motiv care a dus la divorțul de Cătălina Mustață. S-a aflat la mai bine de 10 ani de la rupture dintre cei doi actori.

În urmă cu 10 ani, lumea teatrului și a filmului românesc a primit cu maximă surprindere vestea că actorii Cătălina Mustață și Florin Zamfirescu au divorțat. Acum marele actor scoate la iveală un secret rușinos despre fosta sa soție, nespus până în această clipă.

Florin Zamfirescu, secret rușinos despre Cătălina Mustață la 10 ani de la divorț

Florin Zamfirescu a dezvăluit adevăratul motiv care a dus la divorțul de Cătălina Mustață, la mai bine de 10 ani de la ruptură. Nimeni nu a știut până acum ce a făcut ca cei doi artiști nu s-au mai putut înțelege.
Marele actor a adus cuvinte grele la adresa Cătălinei Mustață. Fostul soț al actriței a scos la iveală un secret rușinos despre cea lângă care a trăit în urmă cu mai mult de 10 ani. Zamfirescu a acuzat-o subtil pe Cătălina Mustață de faptul că ar fi avut probleme cu alcoolul.

„Eu am lăsat loc de ”Bună ziua!”, ea nu. Ce relație să mai am cu ea, dacă nici la salut nu răspunde? Îl știu pe soțul Cătălinei, l-am cunoscut personal, este un băiat de toată isprava. Ea însă este o canarie. Sub aspect de domnișoară frumoasă, simpatică și manierată, ea nu e deloc așa. Este prietenă cu paharul, motiv pentru care noi ne-am și despărțit.
Ea tot așa a și rămas. Îi plăcea să consume alcool și să facă atât de urât cum n-a crezut nimeni că o femeie poate să facă. Au trecut 10 ani de când ne-am despărțit, n-am zis asta niciodată. Nici n-am lipsă de relație cu ea, n-am nevoie. Am o relație minunată cu actuala parteneră de viață, îmi pare rău că nu am avut-o de mai mult timp.”, a declarat actorul Florin Zamfirescu, pentru Impact.ro.

Cătălina Mustață, revenită în România după cinci ani în SUA

Actrița Cătălina Mustață a revenit în România, după cinci ani în care a locuit în Statele Unite ale Americii.

„În ultima vreme, am fost plecată în SUA, în Texas, unde se află soțul meu, dar va veni și el, în curând, în România. Sunt pregătită să joc la teatru, sper să nu se închidă iar”, a declarat de curând Cătălina Mustață.

După ce a trăit cinci ani alături de actualul soț, Mihai Avram, în Texas, actrița a declarat că se întoarce definitiv în România.

Acum Cătălina Mustață este căsătorită cu fostul ei profesor de fizică din liceu, alături de care se declară extrem de fericită.

“M-am măritat pe 14 martie, în Texas. E acea iubire matură şi sunt foarte fericită.”, spunea Cătălina Mustață, în urmă cu cinci ani de zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: