Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine s-a iubit Cătălin Măruță înainte de Andra. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta!

Cu cine s-a iubit Cătălin Măruță înainte de Andra. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta!

GALERIE FOTO (4) Cu cine s-a iubit Cătălin Măruță înainte de Andra.

Cu cine s-a iubit Cătălin Măruță înainte de Andra. Prezentatorul tv s-a căsătorit în urmă cu 14 cu Andra, una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cu toate astea, puțină lume știe că Măruță s-a iubit înainte cu fiica omului de televiziune Ovidiu Ioanițoaia.

Cu cine s-a iubit Cătălin Măruță înainte de Andra. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta!

Cu cine s-a iubit Cătălin Măruță înainte de Andra. Prezentatorul tv și Andra formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă. Cei doi s-au cunoscut în 2005, iar în 2008 au decis să-și unească destinele. Între timp, au devenit părinții unui băiețel, David, și ai unei fetițe, Eva.

Cu toate astea, puțină lume știe că artista nu a fost prima iubire a lui Măruță. Înainte de a se cupla cu artista, moderatorul tv a avut o relație cu Iulia, fiica lui Ovidiu Ioanițoaia. Cei doi au avut o relație de doi ani, dar s-au despărțit imediat după ce Măruță a apărut în videocplipul Andrei ”Băieții și Fetele ce vor”. Ulterior, s-a dovedit că Andra și Cătălin erau sufelete pereche. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii pe care acesta o modera la TVR 2. Emisiunea era produsă chiar de fosta iubită a lui Măruță, fiica jurnalistului sportiv Ovidiu Ioanițoaia.

Andra, despre relația cu Măruță

Anii au dovedit că Andra și Cătălin Măruță sunt făcuți unul pentru celălalt. Artista trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de soțul său, iar împreună au doi copii minunați. „Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, a dezvăluit Andra.

Vedeta se emoționează deseori când se privește în oglindă și își vede copiii. „Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem uneori în oglindă privindu-i pe Eva și David pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente. Este o lecție importantă să vezi ce efect are un gest sau o exprimare”.

Familia lui Maruta

Măruță și Andra au declarat că secretul relației lor este că nu sunt posesivi și gelosi peste măsură. „Niciunul dintre noi nu este posesiv sau gelos peste măsură. Suntem siguri pe noi, acesta cred că este motivul. Simțim că este o alegere să fim unul cu celălalt, nu trebuie să ne «păzim» partenerul, să fim vigilenți.Să nu îl lăsăm să se îndepărteze de noi. Suntem, în primul rând, buni prieteni, suntem confidenți, ne facem să râdem, ne cerem sfatul în multe privințe”, a mai spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: