Redactia.ro
Home » Sport » Cu cine s-a iubit Gigi Becali! Dezvăluiri din intimitatea omului de afaceri

Cu cine s-a iubit Gigi Becali! Dezvăluiri din intimitatea omului de afaceri

Gigi Becali, iubita,

Gheorghe Florescu, celebrul cafegiu al Bucureștiului a scris în cartea sa „Confesiunile unui cafegiu”, despre una dintre iubitele lui Gigi Becali.

În tinerețe, patronul celor de la FCSB s-a iubit mai mulți ani cu o rudă a fostului dictator Gheorghe Gheorghiu-Dej. Secretul i-a fost dezvăluit lui Gheorghe Florescu de către un prieten, susține autorul cărții. Femeia a fost nepoata și, totodată, fiica adoptivă a lui Dej, Camila Mândra Gheorghiu.

„Aceste secrete eu le cunosc de la un prieten bun al meu, care mi-a spus că Gigi Becali a intrat încălțat cu ciorapii de lână lângă mândra sa. Și așa a făcut prima dragoste Becali cu nepoata și, totodată, fiica adoptivă a lui Dej,… fiind prima lui dragoste. Gigi Becali este un om foarte ruşinos. După spusele sale personale, el niciodată nu face sex pe lumină, el stinge întotdeauna lumina, inclusiv cu soţia lui”, a scris Florescu, în cartea sa.

Gigi Becali nu a negat relația

Omul de afaceri nu a negat faptul că a avut o relașie cu fiica adoptivă a lui Gheorghe Gheorghiu-Dej.

„ Am fost cu ea, am stat cu ea. Vreo 4-5-ani am fost cu ea. Atâta, și cu asta basta. Nu ca a fost prima mea femeie, asta nu e adevărat. Pai, eu aveam 28 de ani atunci (…). Eu, de obicei, nu comentez despre iubitele mele. Dar pentru că femeia mi se pare că nu mai e măritată, de asta comentez. A fost în tinerețe, si cu asta basta”, a declarat Gigi Becali, potrivit celor de la vdtonline.ro.

Mai târziu, Gigi Becali s-a căsătorit cu Luminița și au împreună 3 fete. Doamna Becali este cu 12 ani mai mică decât soțul său și este verișoara de gradul trei omului de afaceri.

“Bunicii noștri au stat în aceeași casă, suntem rude de gradul trei. Asta contează mai puțin.”, spunea cu ceva timp în urmă omul de afaceri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: