Redactia.ro
Home » Monden » Drama neştiută a lui Gigi Becali! A refuzat de fiecare dată să vorbească despre asta

Drama neştiută a lui Gigi Becali! A refuzat de fiecare dată să vorbească despre asta

Drama neştiută a lui Gigi Becali!

Gigi Becali este unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din România fiind un bărbat extrem de transparent. Cu toate astea, finanțatorul FCSB trăiește o dramă cumplită după ce și-a pierdut sora.

Drama neştiută a lui Gigi Becali! A refuzat de fiecare dată să vorbească despre asta

Gigi Becali, în vârstă de 62 de ani este unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din România și cel care le-a întins o mână de ajutor sărmanilor din țară.

Cu toate astea, omul de afaceri ascunde o dramă cumplită, legată de sora lui, care a murit la vârstă fragedă. Deși a fost întrebat despre acest eveniment, Gigi Becali a refuzat întotdeauna să vorbească despre sora lui, Dorina.

La câteva luni de la Revoluție, sora cea mai mare a afaceristului a murit la vârsta de 44 de ani. Înainte să moartă, Doina împreună cu sora sa, Domnica au construit un cimitir dedicat copiilor decedați la naștere.

În timp ce se afla internată în spital, Doina a văzut un câine cum fugea cu un membru al unui bebeluș ce provenea de la un avort aruncat la coșul de gunoi, acest episod fiind foarte traumatizant pentru sora lui Gigi Becali.

Astfel, după ce au primit aprobarea părinților, cele două au înmormântat fiecare copil decedat la naștere, acest loc fiind numit „Grădinița îngerilor”.

Gigi Becali, devastat de moartea surorii sale

Omul de afaceri era foarte apropiat de cele două surori ale sale, motiv pentru care moartea Doinei l-a devastat pe Gigi Becali.

De la moartea acesteia, Becali a refuzat să mai vorbească vreodată despre acest lucru. Singurul care a povestit această dramă a fost Giovani Becali. „Sora lui Gigi, care a murit, a fost în clasă cu mine, noi am fost botezați în aceeași apă cu Dorina, sora lui Gigi și am fost crescuți împreună ca frații.Ea a murit pentru că s-a sacrificat să îngroape copiii rămași fără ajutor, care nu mai puteau să fie înmormântați și ea a răcit acolo în cimitir, îngropând copii…A făcut pneumonie și a murit după Revoluție”, a spus acesta.

Sora lui Becali este mama lui Lucian Becali, despre care se știe că este singurul nepot al omului de afaceri. Sora cea mică, Domnica Becali este căsătorită cu Constantin Geambazi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: