Redactia.ro
Home » TV » Cu cine se iubeşte CTP? Renumitul jurnalist are o iubită mai tânără cu 20 de ani

Cu cine se iubeşte CTP? Renumitul jurnalist are o iubită mai tânără cu 20 de ani

Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu este un jurnalist foarte cunoscut în ţara noastră, dar acesta este foarte discret în ceea ce priveşte viaţa sa personală. Iată cu cine se iubeşte acesta, la vârsta de 64 de ani.

Cine este iubita lui Cristian Tudor Popescu. Este mult mai tânără

Acum, jurnalistul Cristian Tudor Popescu, în vârstă de 64 de ani, se iubeşte cu o femeie mult mai tânără decât el. Astfel, cea care îi este alături este mai tânără cu 20 de ani decât el, dar asta nu îi împiedică în niciun fel să îşi trăiască povestea de iubire.

Aceasta este singura femeie cu care a fost vreodată văzut Cristian Tudor Popescu, astfel că detaliile despre ea sunt aproape inexistente. Singura informație care există este că cei doi îndrăgostiți au fost văzuți împreună acum trei ani, după ce au petrecut o zi la un spa din București, în apropiere de Romexpo. Potrivit unor surse, Cristian Tudor Popescu și misterioasa femeie încă sunt împreună.

Astfel, analistul politic are parte de stabilitate în viața lui, deși în trecut a avut o viața amoroasă cel puțin tumultuoasă. El a avut nu mai puțin de patru căsnicii eșuate, astfel că nu prea a avut noroc în dragoste. Până acum, se pare, pentru că el se iubește cu iubita lui mai tânără cu 20 de ani.

Din cele patru căsnicii, Cristian Tudor Popescu a rămas cu doi copii, ambii băieți. Aceștia se numesc Tudor Popescu și Cristian Popescu.

Părerea lui Cristian Tudor Popescu despre părinți

Cristian Tudor Popescu are nu de puține ori opinii controversate sau spune adevărul într-o formă în care alții se tem să o facă, aceasta fiind caracteristica datorită căreia a devenit cunoscut. Iată ce spunea acesta despre procreere:

”Copiii se fac pentru părinţi. Dacă îmi spuneţi mie că cei care fac copii au în cap perpetuarea speciei sau demografia României… o să vă spun ceva greu de înghiţit. Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacţie în legătură cu propria lor existenţă în această viaţă. Când oamenii au o viaţă foarte încărcată, foarte completă profesional, sentimental, personal, nu mai simt nevoia să facă copii. Cei care fac copii mulţi sunt săraci, nemulţumiţi în raport cu societatea, care nu au reuşit să realizeze lucrurile pe care le-au dorit şi încearcă să trasfere ratarea lor copiilor: să facă el/ea ce nu am făcut eu, să aibă el/ea ce nu am avut eu şi mai ales să am un sprijin la bătrâneţe“, a spus el la Digi24.

Cristian Tudor Popescu cunoaşte bătăile de cap pe care le are un părinte, având în vedere că fiul lui cel mic nu a reuşit să promoveze examenul de bacalaureat, așa că a trebuit să dea din nou probele pentru examenul maturității.

Fiul cel mare al lui Cristian Tudor Popescu și-a deschis propria firmă, care se ocupă cu produce audio și video. Acesta mai este și membru în două trupe, unde cântă la tobe.

Cristian Tudor Popescu s-a făcut remarcat după Revoluția din țara noastră. Acesta are și un doctorat în cinematografie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: