Redactia.ro
Home » Știri » Cu cine se iubeşte Vlad Voiculescu, viceprimarul Capitalei? Laura s-a lăsat de meserie după ce l-a întâlnit pe el

Cu cine se iubeşte Vlad Voiculescu, viceprimarul Capitalei? Laura s-a lăsat de meserie după ce l-a întâlnit pe el

GALERIE FOTO (2) Cine e iubita lui Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu ar putea fi noul viceprimar al Capitalei și acesta va fi alături de Nicușor Dan, cel care este actualul primar al Bucureștiului. Însă, ce nu știu mulți este cine este iubita acestuia.

Cine este iubita lui Vlad Voiculescu. Ce meserie are

Iubita lui Vlad Voiculescu este jurnalistă și, mai mult, ea a renunțat la meseria ei de zi cu zi pentru a putea fi cu el. Astfel, el nu mai este jurnalist obiectiv, de știri, ci acum scrie doar opinii.

Decizia a luat-o după ce acesta a candidat la Primărie și relația lor a devenit mai serioasă, a spus Laura Ștefănuț.

„Acum câteva zile am fost semnată în Libertatea ca “fostă jurnalistă”. Motivele țin de viața personală. Cred că atunci când îți asumi niște meserii menite să fie în interes public, ca jurnalismul sau politica, oamenii se așteaptă, pe bună dreptate, la mai multă transparență în ceea ce privește viața personală”, a scria Laura Ștefănuț.

Ce a declarat Laura Ștefănuț despre renunțarea la job

„Momentan, am hotărât să mă retrag din investigații jurnalistice și să scriu pe secțiunea de Opinii. Fiindcă sunt într-o relație cu candidatul la primărie Vlad Voiculescu. Nu am nicio funcție în campania/partidul lui și nici nu am luat vreun ban de la PLUS, dar am luat parte la discuții privind campania, am recomandat experți cu CV-uri impecabile, de care ar trebui să fim cu toții mândri, am contribuit la câteva subiecte care m-au preocupat de-a lungul carierei, cum ar fi mediul și probleme care privesc femeile. Contribuția mea se poate încadra la „consultanță”. Mai mult, împărtășim aceeași casă. În jurnalism, codul deontologic spune că „pentru a evita conflictele de interese, se recomandă ca jurnalistul să nu fie membru al vreunui partid politic”. Centrul pentru Jurnalism Independent spune că „jurnalismul și activitatea politică sunt două meserii incompatibile”. Fiindcă onestitatea a fost cea pe care mi-am clădit cariera în jurnalism, am preferat să fiu cât mai precaută și să fac un pas în spate. Pentru mine, dar mai ales pentru public și pentru publicația Libertatea, care duce etica din jurnalism la un nivel pe care nu l-am văzut în alte redacții mass-media românești (doar în cele mici, independente). Trăim vremuri în care este mare nevoie de onestitate și transparență.(…)”, a mai spus Laura Ștefănuț, pe pagina sa de Facebook.

Ea este iubita lui Vlad Voiculescu
Ea este iubita lui Vlad Voiculescu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: