Redactia.ro
Home » Știri » Cu durere în suflet, apropiații îl plâng pe Dănuț, campionul mondial la robotică decedat într-un accident rutier. Una dintre profesoarele tânărului l-a descris în cele mai frumoase cuvinte: „Avea ceva special”

Cu durere în suflet, apropiații îl plâng pe Dănuț, campionul mondial la robotică decedat într-un accident rutier. Una dintre profesoarele tânărului l-a descris în cele mai frumoase cuvinte: „Avea ceva special”

GALERIE FOTO (2) Cu durere în suflet, apropiații îl plâng pe Dănuț, campionul mondial la robotică decedat într-un accident rutier. Una dintre profesoarele tânărului l-a descris în cele mai frumoase cuvinte: „Avea ceva special”

Cu durere în suflet, apropiații îl plâng pe Dănuț, campionul mondial la robotică decedat într-un accident rutier. Una dintre profesoarele tânărului l-a descris în cele mai frumoase cuvinte, susținând că el „avea ceva special”. Iată ce declarații a făcut aceasta.

Cu durere în suflet, apropiații îl plâng pe Dănuț, campionul mondial la robotică decedat într-un accident rutier. Una dintre profesoarele tânărului l-a descris în cele mai frumoase cuvinte: „Avea ceva special”

Dănuț a murit mult prea devreme, lăsându-i pe cei aproapiați și dragi lui într-o durere nemărginită.

„Era student anul intâi la Mecatronică. A intrat fără admitere pentru că a avut rezultate foarte bune la competiţia de robotică din SUA. Avea viitorul în faţă”, a declarat Virgil Stoica, decan Politehnica Timișoara, pentru Observator.

Foto: social media

Campionul mondial la robotică a murit la doar 19 ani din graba unui șofer tânăr, începător. Șoferul de 18 ani, care avea permis de mai puțin de 3 luni, conducea cu viteză în momentul în care a pierdut controlul volanului și a ajuns pe contrasens. Din autoturism, Dănuț, dar și o altă tânără în vârstă de 19 ani au decedat.

Șocată și îndurerată, Rodica Ionuțaș, una dintre profesoarele de liceu ale lui Dănuț, de Limba și literatura română, a povestit despre el, despre felul lui de a fi.

„Dănuț avea ceva special, el era foarte creativ. Știa să se joace cu cuvintele și o făcea frumos. În plus, avea o voce calmă, caldă, afectuoasă. Inițial, l-am întrebat dacă nu vrea să se facă actor. Apoi, dacă nu se gândește la o profesie în radio. Mi-a spus că i-ar plăcea, dar îl pasionează mai mult domeniul tehnic. Apoi a început povestea Delta Force”, a mărturisit dascălul, în exclusivitate pentru stirilekanald.ro.

„Pasiunea pentru robotică i-a unit și i-a condus spre performanță și succes! Mă simt ciudat să vorbesc la trecut despre un copil atât de liniștit, de cuminte și talentat. Sufletul meu plânge în rând cu părinții lui”, a mai adăugat aceasta.

Corina Botoșan, mentora echipei Delta Force, campioană mondială la robotică în 2022 și din care făcea parte și Dănuț, a vorbit și ea despre tânărul decedat.

„Un copil bun, liniștit și muncitor, un copil pe care te puteau baza, cu care puteai să ai rezultate. A fost cu noi în numeroase competiții, împreună am trecut prin emoțiile multor concursuri. Încă nu pot să cred că nu mai este, că nu îl vom mai vedea, că nu va mai fi „copilul nostru”, așa cum le zic eu tuturor copiilor din echipă”, a spusși Corina Botoșan, mentora echipei Delta Force.

„E o tragedie, o pierdere imensă, pentru că e cumplit să mori atât de tânăr, atât de repede, atât de brusc. Avea atât de multe de spus, de dovedit, de învățat, avea un viitor frumos. Îl plângem cu toții”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: