Redactia.ro
Home » Știri » Cu intenția de a se sinucide, un tânăr a ucis două suflete. Alte două persoane se zbat între viață și moarte

Cu intenția de a se sinucide, un tânăr a ucis două suflete. Alte două persoane se zbat între viață și moarte

Cu intenția de a se sinucide, un tânăr a ucis două suflete

Un bărbat de 28 de ani și bebelușul său de numai trei luni și-au pierdut într-un accident rutier produs duminică seara în satul Corlâteni. . Întreg evenimentul a avut loc după ce un bărbat de 33 de ani, decis să-și pună capăt zilelor, a provocat un accident fatal nu doar pentru el. Tânărul se întorcea împreună cu familia sa de la botezul copilului.

Cu intenția de a se sinucide, un tânăr a ucis două suflete. Alte două persoane se zbat între viață și moarte

Tragedie în satul Corlăteni, raionul Râșcani. Un bărbat de 33 de ani, supărat că s-a certat cu soția sa, a recurs la un gest care l-a ucis și a băgat două persoane în pământ. După ce s-a certat cu soția sa, acesta s-a urcat în mașină și a intrat intenționat într-o mașină care circula regulamentar.

În interiorul mașinii lovite, se aflatu o familie de tineri, care doar ce și-au botezat fetița de numai trei luni. În urma impactului, un tânăr de 28 de ani și fetița, au murit.

Potrivit Nord.News.md, urmele accidentului arată cât de puternic a fost impactul. Șoferul care a produs accidentul este din satul Pelinia, raionul Drochia. Se pare că în cursul zilei de duminică, acesta a mers împreună cu soția sa la părinți, iar de acolo s-au luat la ceartă.

Gluma morbidă care a ucis doi oameni

Tatăl persoanei care a provocat accidentul, se pare că făcea des glume cum că va muri de tânăr. Bărbatul care și-a pus capăt zilelor, împlinea astăzi 33 de ani. La bordul celeilalte mașini se aflau patru persoane, printre care și un copil de trei luni, proaspăt botezat.

Pasagerii se deplasau de la Briceni spre Chișinău, dar în urma impactului fetița de numai trei luni și tatăl său au murit pe loc. Mama copilei, în vârstă de 27 de ani se află în stare gravă al spital cu politraumatism, traumatism cranio-cerebral închis, edem cerebral, fractură de femur de dreapta și fractură a claviculei pe stânga. Cea de-a patra persoană este internată la traumatologie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: