Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie la Argeș! Jandarm, găsit împușcat mortal, la post

Tragedie la Argeș! Jandarm, găsit împușcat mortal, la post

jandarm

Un jandarm din Argeș a fost găsit mort, joi dimineață, împușcat când se afla locul de muncă. Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori este cea a sinuciderii.

Potrivit informațiilor din anchetă, jandarmul a primit o condamnare cu suspendare după ce ar fi fost prins beat la volan. Decizia era luată încă, în primă instanță, așa că bărbatul ar fi putut să o conteste.

Maior Flavius Tănase, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Argeş, a declarat pentru Mediafax jandarmul era în serviciu la Barajul Vidraru și a fost găsit împușcat în cap cu armamentul din dotare.

Ofițerul a intrat aseară în tură și a fost găsit de șeful de schimb azi dimineață.

Colegul a fost găsit în această dimineață, împușcat în cap, cu arma din dotare. Momentan, se fac cercetări la fața locului pentru a stabili cauzele. Intrase în serviciu aseară și dimineață a fost găsit de șeful de tură. Nu dădea niciun semn că ar avea probleme”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Argeş, Flaviu Tanase.

Potrivit acestuia, jandarmul nu încălcase regulamentele militare și nu a ridicat nicio suspiciune. Polițiștii fac cercetări la fața locului. Bărbatul avea 45 de ani și are un copil.

Tragedie similară la Alexandria

Un jandarm care păzea un centru de carantină din Alexandria, în timpul stării de urgență, s-a împuşcat în cap. Tragedia a avut loc în luna aprilie. Jandarmul era angajat în anul 2009 și fusese mutat de la IJJ Mehedinţi anul acesta, în luna februarie. Ultima testare psihologică a acestuia a avut loc in anul 2017, când a fost declarat apt.

„În ceea ce priveste circumstanţele in care s-a produs această tragedie, acestea vor fi stabilite de către instituţiile competente. Există o anchetă în desfăşurare, iar noi vom sprijini acest demers legal şi vom pune la dispoziţia instituţiilor abilitate toate informaţiile care vor fi solicitate”, a precizat Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Teleorman, potrivit News.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: