Redactia.ro
Home » Știri » Jandarmii, eroii animalelor! Un pui de urs a fost salvat dintr-o fântână

Jandarmii, eroii animalelor! Un pui de urs a fost salvat dintr-o fântână

GALERIE FOTO (2) jandarmii au salvat un pui de urs

Un moment plin de adrenalină a avut loc astăzi în localitatea Teliu, din Brașov. O echipă de jandarmi au fost chemați pentru a salva un pui de urs care era căzut într-o fântână.

Autoritățile au fost alertate marți, dar din cauza condițiilor meteorologice și a faptului că ursoaica era în apropiere, jandarmii au reluat operațiunea în dimineața zilei de azi.

Pui de urs salvat de jandarmi dintr-o fântână

În cursul zilei de marți, jandarmii din Brașov au fost chemați să intervină în localitatea Teliu pentru a salva un pui de urs care a căzut într-o fântână.

Ajunși la fața locului, jandarmii și-au dat seama că operațiunea este complicată, puțul fiind foarte adânc. Din cauza condițiilor meteorologice și din cauza ursoacei care dădea târcoale pentru a-și salva puiul, autoritățile au fost nevoite să intervină în această dimineață.

În dimineața zilei de miercuri, mai mulți jandarmi au sosit la fața locului, unde au introdus o scară în interiorul fântânii, ca puiul să se poată cățăra pe ea.

Întreaga intervenție a durat aproximativ o oră, în tot acest timp jandarmii au folosit mijoace acustice de pe autospeciale pentru a ține la distanță ursoaica, care era disperată să-și salveze puiul.

Din fericire, operațiunea a fost finalizată cu succes, iar puiul de urs a fost eliberat în pădure, unde s-a întâlnit cu mama sa.

Pui de urs la Teliu

🐻 Pui de urs căzut într-o fântână, la Teliu☎️ Situația ne-a fost sesizată aseară prin apel 112. Din cauza faptului că puțul era foarte adânc și ursoaica era în apropiere, nu am reușit să eliberăm puiul de urs aseară, dar am revenit astăzi de dimineață.📢 Puiul de urs a fost eliberat și s-a retras în pădure. Ca să-l eliberăm am introdus o scară, în interiorul puțului, pe care acesta s-a putut cățăra. Intervenția a durat aproximativ o oră, timp în care am folosit mijloacele acustice de pe autospeciala de jandarmerie, pentru a ține la distanță ursoaica.🤝 Misiunea a fost îndeplinită împreună cu un echipaj #DMPA (Direcția pentru Monitorizarea și Protecția a Animalelor), care a avut în componență și medic veterinar.

Publicată de Jandarmeria Brașov pe Miercuri, 17 iunie 2020

Un pompier a salvat un pui de pisică căzut într-o fântână

Teoretic spunând,pompierii sunt autoritățile care intervin atunci când persoanele sunt în pericol sau au nevoie de ajutor.

Ei bine,pompierii pot fi și eroii animalelor, fie ele domestice sau sălbatice. Ieri, un pui de pisică a căzut într-o fântână adâncă de 25 metri, iar pompierii au intervenit imediat pentru a-l scoate de acolo.

Intervenția a fost dificilă deoarece spațiul îngust nu le-a permis pompierilor să folosească aparatul de respirat. Așadar unica soluție a fost ca un pompier să coboare cu troliul și să recupereze pisica.

Întreaga operațiune s-a finalizat cu salvarea puiului de pisică, care a fost boteza Tom și va fi adoptat de pompierii din Brașov.

pui de pisica salvat
pui de pisica cazut in fantana
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini