Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cui a lăsat întreaga avere o văduvă bogată? Rudele s-au isterizat

Cui a lăsat întreaga avere o văduvă bogată? Rudele s-au isterizat

GALERIE FOTO (4)

Soțul murise cu mulți ani înainte, iar singurul ei copil s-a stins la o vârstă fragedă. Așa că atunci când și-a făcut testamentul, văduva Ellen Frey-Wouters n-a avut prea multe obțiuni. Cum toate rudele pe care le-a avea o urau și n-o vizitau mai niciodată, văduva a ales să lase toată averea cuiva cu care petrecea tot timpul.

Cui a lăsat întreaga avere o văduvă bogată

Era o femeie înstărită, așa că toată agoniseala de-o viață se ridica la o sumă deloc modestă. Atunci când a murit, toții banii ei n-au ajuns la rude, așa cum se aștepta toată lumea, ci la cele două pisici pe care le-a adoptat de pe stradă. Fapta femeii de 88 de ani i-a isterizat pe toți cunoscuții ei, mai cu seamă că sora ei vitregă încă trăia.

Așa se face că cele două pisici ale ei, Troy și Tiger, au ajuns să fie singurele moștenitoare ale averii strânse de văduva bogată. Potrivit informațiilor apărute în presa străină, pisicile au moștenit aproape 300.000 de dolari. Dahlia Grizzle, asistenta femeii, este cea care administrează averea și care respectă întocmai testamentul lăsat.

Ce se întâmplă cu banii după ce mor pisicile

Dahlia Grizzle, asistenta femeii, este acum îngrijitoarea pisicilor, ea mărturisește: „Pisicile erau precum copiii ei. Ele merită, sunt niște pisici extraordinare.” Tiger, în trecut un pisic de pe stradă, doarme acum într-un pat făcut din blană și așternuturi de mătase, și mănâncă numai mâncăruri fine, din carne.

Femeia a lăsat scris că în caz că pisicile ei adorate vor muri, atunci sora vitregă va moșteni toată averea. Însă, nu mai devreme de acest moment. Așa se face că pisicile duc o viață de basm.

Citește și O femeie a murit în chinuri după o partidă de amor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini