Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp, cu urme de ruj pe tricou, în club! Ce explicație amuzantă i-a oferit logodnicei

Culiță Sterp, cu urme de ruj pe tricou, în club! Ce explicație amuzantă i-a oferit logodnicei

daniela iliescu si culita sterp

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, așadar este de înțeles că petrece mult timp departe de casă și iubită pentru a onora obligațiile contractuale pe care le are. Susține concerte la ore târzii, în diferite colțuri ale țării și este în permanență înconjurat de femei frumoase și puse pe distracție. Iată cum reușește artistul să înlăture orice urmă de suspiciune pe care ar putea să o aibă logodnica sa, Daniela Iliescu.

Culiță Sterp, cu urme de ruj pe tricou, în club

Culiță Sterp formează un cuplu alături de Daniela Iliescu, iar relația lor este una bazată pe încredere. Artistul este plecat adesea de acasă serile pentru a concerta în diferite orașe ale țării și este înconjurat de femei frumoase. Cu toate acestea, Daniela nu are de ce să se îngrijoreze, Culiță este un bărbat fidel.

@culita_sterp_officialA vrut să-mi facă manevră băiatul ăsta, bine că l-am prins la timp

♬ sunet original – Culiţa Sterp


Recent, Culiță Sterp a fost la un pas de a intra, fără voia lui, în belele. Aflat la un concert pe care îl susținea, Culiță a fost atins pe tricoul alb de către un tânăr care era dat cu un ruj de culoare aprinsă. Pentru a risipi orice suspiciune de infidelitate, Culiță a decis să ofere public o explicație pentru urma de ruj pe care o avea. „Deci dacă mă vede muierea acasă și zice că am ruj pe tricou, ca să știe de unde am. Să știi de unde am ruj pe tricou, uite de aici, să nu crezi altceva. A vrut să-mi facă manevra băiatul ăsta, bine că l-am prins la timp.”, a spus Culiță Sterp, în videoclipul pe care l-a distribuit pe pagina personală de Tik-Tok.

Frații Culiță au vizitat locul natal al mamei lor și s-au distrat pe cinste

Recent, Culiță și frații săi au vizitat locul natal în care s-a născut mama lor: Lupșa, Transilvania România. Copiii familiei Sterp au putut vedea locurile în care a copilărit mama Geta, dar și cabana pe care unchiul lor a clădit-o cu multă muncă. Au mâncat bucate tradiționale, au mers la o discotecă la care Culiță a concertat, au dansat și s-au bucurat de aerul curat. Încântată de întreaga experiență, Ileana a promis că vor reveni la Lupșa cel puțin o dată la trei luni pentru a repeta experiența.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: