Redactia.ro
Home » Monden » Problemele se țin lanț de Culiță Sterp. A avut accident în Spania, în drum spre un eveniment

Problemele se țin lanț de Culiță Sterp. A avut accident în Spania, în drum spre un eveniment

GALERIE FOTO (3)

Culiță Sterp, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, este cunoscut nu doar pentru talentul său muzical, ci și pentru aventurile sale neașteptate. Recent, artistul a fost implicat într-un mic incident în trafic în timp ce se afla în Spania.

Această întâmplare face parte dintr-o serie de evenimente care pun la încercare rezistența și spiritul său jovial, indiferent dacă se află în țară sau în afara ei. Peripețiile se țin scai de el, dar artistul reușește de fiecare dată să le facă față cu zâmbetul pe buze.

Incident rutier în mijlocul vacanței

Culiță Sterp se afla alături de echipa sa într-o călătorie spre destinația lor din Spania, cu doar câteva minute înainte să ajungă la destinație, când mașina în care se aflau a suferit o defecțiune. Cu toate acestea, artistul a luat situația cu umor și și-a împărtășit experiența cu fanii săi online, glumind despre ghinionul pe care-l întâmpină uneori în călătoriile sale.

„Of, viață, dar cu ce-am greșit în viața asta? Am făcut pană. Mai aveam 5 minute până să ajungem. Suntem în Spania și oamenii care ne duc de la o cântare la asta, că am venit cu avionul normal, nu venim cu mașina, că nu suntem nebuni să venim cu mașina, dar de la cântare la alta, dintr-un oraș în altul mergem cu mașina și asta e, am făcut pană. Care ne-ați blestemat?”, a fost mesajul transmis de cântăreț în social media.

Pe lângă aventurile sale în trafic, Culiță Sterp s-a confruntat și cu probleme de sănătate recente. În urmă cu câteva săptămâni, artistul a ajuns la spital din cauza unei febre persistente. Desigur, fanii săi au fost îngrijorați, dar Culiță Sterp și-a păstrat optimismul și a împărtășit cu aceștia detalii despre starea sa de sănătate.

„Azi la spital. Am o febra de duminică, am crezut că trece de la sine, dar văd cu nu vrea. Mai tare s-a agravat.”, scria pe pagina lui de Instagram în urmă cu doar câteva zile.

Fanii nu au întârziat cu reacțiile

Reacția publicului față de aceste evenimente nu a întârziat să apară. Fanii au transmis mesaje de încurajare și susținere pentru Culiță Sterp, exprimându-și dorința ca artistul lor preferat să se refacă rapid și să revină pe scenă. Cu toate că se confruntă cu provocări, popularitatea și dragostea publicului său rămân constante.

În ciuda peripețiilor prin care trece, Culiță Sterp rămâne unul dintre cei mai iubiți și respectați artiști din România. Talentul său muzical și personalitatea sa vibrantă continuă să captiveze publicul, iar povestea sa este una care demonstrează rezistența și determinarea în fața adversităților. Cu siguranță, fanii își doresc ca artistul lor preferat să treacă cu bine peste aceste momente dificile și să revină mai puternic ca niciodată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: