Redactia.ro
Home » Monden » Momente grele pentru familia lui Culiță Sterp. Artistul a ajuns de urgență pe mâna medicilor

Momente grele pentru familia lui Culiță Sterp. Artistul a ajuns de urgență pe mâna medicilor

GALERIE FOTO (2)

Află detalii despre starea de sănătate a lui Culiță Sterp după ce a fost internat de urgență și mesajul pe care l-a transmis fanilor săi. Descoperă și despre intervenția chirurgicală estetică la care a fost supus recent.

În ultimele zile, comunitatea de fani ai lui Culiță Sterp, cunoscutul artist de muzică de petrecere, a trecut prin momente de neliniște și îngrijorare. Marți, 27 februarie 2024, Culiță Sterp, la vârsta de 31 de ani, a fost nevoit să meargă de urgență la spital, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid.

Culiță Sterp a ajuns la spital de urgență

Problemele de sănătate ale lui Culiță au început încă de duminică, când artistul a simțit primele semne ale unei stări de rău. Sperând că situația se va îmbunătăți de la sine, Sterp a continuat cu activitățile sale obișnuite, inclusiv participarea la un spectacol duminică seara. Însă, situația nu s-a ameliorat, dimpotrivă, a necesitat intervenția medicală urgentă.

Prin intermediul rețelelor de socializare, Culiță a împărtășit cu comunitatea sa de fani o fotografie direct de pe patul de spital, stârnind îngrijorare în rândul acestora. Artistul a fost nevoit să fie internat și să primească tratament prin perfuzie, după ce starea sa de sănătate s-a agravat, manifestându-se prin febră și stare generală de rău. Mesajul său pentru fani a fost unul de liniștire, deși contextul a fost unul preocupant.

”Ieri la bal, azi la spital. Am o febră de duminică, am crezut că trece de la sine dar văd că nu vrea, mai tare s-a agravat”, a scris Culiță într-o postare pe Instagram.

Vestea internării lui Culiță Sterp a stârnit o undă de compasiune și susținere din partea comunității sale de fani, mulți exprimându-și speranța pentru o recuperare rapidă și întoarcerea cât mai curând pe scenă. Mesajele de încurajare și gândurile bune au inundat profilul de social media al artistului, demonstrând legătura puternică dintre Culiță și admiratorii săi.

Nu este prima dată când artistul ajunge la medic

Interesant este că, la sfârșitul anului 2023, Culiță Sterp a fost supus unei intervenții chirurgicale de altă natură – un implant de păr, fiind a treia oară când artistul apelează la o astfel de procedură. Prin această intervenție, Sterp și-a exprimat dorința de a îmbunătăți aspectul scalpului, după ce primele două implanturi realizate în Turcia, în 2017, nu au adus rezultatele scontate.

”Astăzi este ziua cea mare pentru mine, pentru că mă duc să-mi fac implant la păr. După cum se vede, părul meu e foarte rar aici în față. Eu folosesc tot timpul o pudră ca să nu se vadă golurile, dar adevărul e că am nevoie de un implant, de încă unul, pentru că eu am mai avut un implant, de fapt două implanturi am mai avut, în 2017, în Turcia. Mi-am pus în față.

Nu mi-a plăcut foarte mult cum mi-a prins cel din Turcia și am venit în România, la domnul doctor Mihai Motora, în Cluj. Mi-am mai făcut, acum vreo 3 sau patru ani. Mi-am pus în față, unde e mai des. Pe parcurs a început să-mi cadă din mijlocul capului, unde nu am avut implant. E o chestie ereditară. Se vede că e mai rar părul”, a spus el pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: