Redactia.ro
Home » Știri » Culiță Sterp și Daniela, primul copil, dar nu și ultimul?

Culiță Sterp și Daniela, primul copil, dar nu și ultimul?

Jurnaliștii Kanal D i-au întâlnit pe Culiță Sterp și Daniela la Gala RXF, la care fratele lui Culiță, Iancu, a câștigat lupta în cușca MMA.

Pentru că cei doi tineri părinți nu prea stau în luminile reflectoarelor, echipa Kanal D nu a ratat momentul să le pună câteva întrebări. Culiță și Daniela au răspuns la cele mai picante întrebări. Frumoasa mămică a fost întrebată inclusiv cum reacționează atunci când admiratoarele soțului ei îi trimit poze… debrăcate.

Culiță Sterp a fost întrebat ce ar face dacă în viitor băiatul său, Milan, și-ar dori să lupte, mai ales că mama lui, mama Geta, este foarte sensibilă când vine vorba de astfel de sporturi.

Culiță Sterp a spus că Milan, fiul său și al Danielei, este slăbiciunea mamei Geta. Cât timp cei doi tineri părinți au venit să îl susțină pe Iancu Sterp la lupta în cușca de MMA, fiul lor a rămas în grija mamei Danielei, Cristina.

Culiță și Daniela au mărturisit că amândoi îl răsfață pe Milan la fel de mult. Amândoi spun că sunt destul de calmi în privința copilului și nu se panichează ușor. Și Milan este un copil liniștit, care nu le dă foarte multe bătăi de cap părinților săi.

Culiță și Daniela Sterp: Ne dorim 3 copii!

Întrebați dacă își doresc și un al doilea copil, cei doi au răspuns hotărât: da, și nu numai unul, își doresc să aibă, în total, 3 copii! Culiță a mărturisit că își doresc și o fată, dar Daniela e aproape sigură că va ieși tot băiat.

Daniela a fost întrebată cum se descurcă atunci când Culiță pleacă de acasă, mai ales că au reînceput evenimentele. Frumoasa mămică spune că are noroc și cu mama ei, pentru că o ajută și îi e mereu alături. Spune că a fost obișnuită și ea să plece deseori de acasă și nu îi este atât de greu atunci când tatăl copilului ei pleacă la evenimente.

Cu zâmbetul pe buze câteva momente mai târziu, Daniela a spus, totuși, că este, de fapt, greu să fii într-o relație cu Culiță. De ce? Pentru că e plecat destul de des dar mai ales pentru că e foarte căutat! Culiță știe, însă, cât de frumoasă este soția sa. Chiar la ultima cântare la care a fost spune că toți bărbații din local se dădeau la ea, iar unii chiar i-au cerut numele de pe Instagram, dar și numărul de telefon.

Ce se întâmplă atunci când fanele lui Culiță Sterp întrec limita?

A primit mesaj chiar acum, când eram amândoi. Unele sunt chiar nesimțite. Unele te văd, punem story-uri împreună și îi dau mesaj și îi zic: uite, sunt și eu aproape de barul ăsta, nu vrei să ne vedem?, a declarat Daniela pentru Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: