Redactia.ro
Home » Monden » Culiţă Sterp, „spălat” de mamă şi de soră după accidentul din Cluj-Napoca: „Nu suntem o familie de beţivi şi de drogaţi!” (VIDEO)

Culiţă Sterp, „spălat” de mamă şi de soră după accidentul din Cluj-Napoca: „Nu suntem o familie de beţivi şi de drogaţi!” (VIDEO)

Culiță Sterp a provocat un accident rutier la Cluj-Napoca, după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. În acel moment el era sub influența băuturilor alcoolice, iar analizele ulterioare au dovedit că era și sub influența unor substanțe psihoative.

El a fost reținut pentru 24 de ore și apoi eliberat sub control judiciar.

Mama Geta şi Getuţa l-au apărat pe Culiţă Sterp

Mama Geta şi Getuţa au sărit în apărarea manelistului după accidentul pe care l-a provocat în Cluj-Napoca, fiind şi băut, şi sub influenţa substanţelor interzise! cele două susţin că, dincolo de greşeală, Culiţă Sterp nu este nici beţiv, nici drogat.

Cele două au comentat pe YouTube accidentul din Cluj-Napoca pe care l-a provocat Culiță Sterp în urmă cu câteva zile. Mama Geta a fost extrem de supărată, însă acum s-a mai liniștit ţi îi mulțumește lui Dumnezeu că accidentul nu a fost mai grav.

Mihai Morar îl desființează pe Culiță Sterp
Mihai Morar îl desființează pe Culiță Sterp

„Acum mi-am mai revenit puțin, dar am fost foarte supărată. Dumnezeu Sfântul a ajutat de nu a murit nimeni în accident, deci Culiță și băiatul acela au avut îngeri păzitori acolo cu ei.

Noi nu încurajăm pe nimeni să urce băut la volan, pentru că eu am permis de 30 de ani, dar eu nu am băut un gram nici la nunta ei (n.r. – la nunta Getuţei). La noi în casă nu se bea, nu se fumează, deci nu am avut în sânge să facem lucrul ăsta, nu că ne-a interzis sau ne-a impus cineva”, a spus Mama Geta.

Getuţa spune că fratele ei bea rar

Sora manelistului a precizat că bărbatul este conștient că a greșit, dar plătește pentru această greșeală. De asemenea, ea a adăugat că fratele ei bea rar.

„Ne cataloghează doar oamenii care au răutate în ei. Sunt constant oameni care merg băuți la volan și nu mai zice nimeni. Culiță, săracul, o băut și el odată la nu știu cât timp… A greșit, își trage el ponoasele pentru asta și îl judecă Dumnezeu și oamenii legii”, a spus Getiţa.

Culiţă Sterp, atacat de Mihai Morar

La ieșirea din sala de judecată, Culiță a fost așteptat de către mai mulți jurnaliști. Manelistul l-a chestionat, ironic, pe unul dintre reporteri dacă nevasta lui mai întreabă de el, dar nu înainte de a-i atrage atenția că-l calcă pe adidași.

După ce aproape ai distrus o viață în trafic, băut și sub influența drogurilor la volan (conf. hotnews.ro), să-i răspunzi unui ziarist de la unul dintre posturile TV care te-a promovat agresiv „NEVASTĂ-TA MAI ÎNTREABĂ DE MINE?”- iată definiția perfectă pentru „NEAM PROST”„, a scris Mihai Morar pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: