Redactia.ro
Home » Știri » Ipoteză șocantă! Culiță Sterp a încercat să-i dea bani victimei imediat după accident pentru a nu rămâne internată în spital și pentru a păstra tăcerea

Ipoteză șocantă! Culiță Sterp a încercat să-i dea bani victimei imediat după accident pentru a nu rămâne internată în spital și pentru a păstra tăcerea

Culiță Sterp nu-și onorează concertele din străinătate. Judecătorii i-au interzis să părăsească ţara

Ipoteză șocantă! Culiță Sterp a încercat să-i dea bani victimei imediat după accident pentru a nu rămâne internată în spital și pentru a păstra tăcerea. Iată toate detaliile!

Culiță Sterp a încercat să-i dea bani victimei accidentului

Culiță Sterp șochează din nou! Cântărețul ar fi încercat după noaptea accidentului să-l mituiască chiar pe bărbatul rănit în tragicul eveniment, celălalt participant la trafic, potrivit surselor România TV.

În noaptea accidentului, Culiță Sterp a trecut pe roșu și se afla sub influența alcoolului, dar și a substanțelor interzise, motiv pentru care este sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile și cu permisul suspendat.

Acum, noile informații ni-l arată pe Culiță Sterp într-o poziție gravă, cea de mituitor, după sursa citată mai sus. Acesta ar fi încercat să îi ofere bărbatului rănit în accident suma de 30.000 de euro pentru a nu rămâne internată în spital și pentru a păstra tăcerea, deoarece aceasta este calea perfectă de a scăpa de acuzarea de vătămare corporală din culpă.

De amintit este faptul că în videoclipul în care și-a cerut scuze pentru cele întâmplate, Culiță Sterp menționează că s-a împăcat cu familia victimei:

„Vreau să-mi cer scuze, în primul rând, lui Marius, băiatul implicat în accident, atât lui, cât și familiei lui, cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat pe toate planurile.”

Judecătorii i-au interzis lui Culiță Sterp să părăsească ţara

Culită Sterp trece prin clipe grele! Cântărețul are interdicția de a părăsi țara, în urma deciziei judecătorilor care i-au respins cererea de ridicare a controlului judiciar.

Acesta solicitase ridicarea controlului judiciar pe motivul că ar avea multe concerte de susținut în străinătate, dar iată că nu a reușit să-i înduplece pe judecători.Astfel, în urma accidentului, Culiță Sterp rămâne sub control judiciar pentru 60 de zile. Acestuia i s-a suspendat permisul de conducere pentru o lună și s-a ales și cu o amendă.

Culiță Sterp, anunț despre concertele din străinătate

Culiță Sterp și-a anunțat fanii cu părere de rău într-un videoclip, pe rețelele sociale, că nu poate onora concertele din străinătate, deoarece i s-a impus procedura de control judiciar și nu poate părăsi țara. Cu toate acestea, cântărețul i-a liniștit pe toți cei care așteptau să-l vadă cântând, spunându-le că imediat ce problemele cu legea se vor rezolva are de gând să onoreze concertele amânate:

„ Bună, dragii mei! Am un anunț foarte important de făcut. Nu o să vorbesc foarte mult, oricum sunt oameni care mă judecă indiferent de ce aș face și orice aș zice. Mi s-a impus măsura controlul judiciar, ceea ce înseamnă că nu voi putea părăsi țara pentru o perioadă de timp. Pentru mine asta este una dintre cele mai mari pedepse, pentru că nu pot să fiu alături de oamenii care mă ascultă din străinătate. Nu o să pot fi prezent la evenimentele care erau programate pe viitor: din Belgia, Germania, din Anglia și din Irlanda. Vă promit că după ce se rezolvă problemele o să revenim pe scenă și o să fim alături de voi. Până atunci, ne vedem la noi în țară, în România”, a transmis Culiță Sterp, pe pagina sa de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: