Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp, sprijin pentru Dana Roba. Cântărețul a făcut un anunț neașteptat: ”M-a impresionat foarte tare”

Culiță Sterp, sprijin pentru Dana Roba. Cântărețul a făcut un anunț neașteptat: ”M-a impresionat foarte tare”

GALERIE FOTO (2)

Cazul Danei Roba a stârnit o puternică emoție în întreaga lume, iar artiștii și vedetele din România au fost deosebit de uimiți de întâmplare. Unul dintre aceștia este și Culiță Sterp, care își arată sprijinul pentru talentata make-up artistă. Pe rețelele de socializare, cântărețul de manele a postat un mesaj dedicat Danei Roba, cerând ajutorul fanilor și colegilor din trupă.

După ce a fost externată din spital, Dana Roba se confruntă cu momente extrem de dificile, în urma actului de violență suferit în care soțul ei, Daniel Balaciu, a folosit un ciocan. Deși trece prin această perioadă grea, make-up artista primește sprijin din partea multor oameni, în special din partea artiștilor români.

Culiță Sterp, susținătorul Danei Roba

Culiță Sterp este unul dintre cei care o susțin pe vedetă și recent a cerut ajutorul fanilor și colegilor din trupă pentru a-i oferi sprijinul necesar. Pe pagina sa personală de Instagram, Culiță Sterp a postat o fotografie cu Dana Roba și a subliniat faptul că este profund impresionat de ceea ce i s-a întâmplat și de incapacitatea ei de a-și desfășura activitatea profesională.

Cântărețul de manele a menționat că make-up artista nu poate utiliza mâinile pentru a munci și este evident că are nevoie de o mare cantitate de ajutor în această perioadă dificilă prin care trece. Mai mult decât atât, Culiță Sterp a rugat fanii să ofere sprijin financiar Danei Roba, deoarece aceasta are cu adevărat nevoie de ajutor în aceste momente delicate.

„Haideţi să fim alături de ea, donați fiecare cât puteţi! Pe mine unul, sincer m-a impresionat foarte tare cazul ei. Și acum nici nu mai poate să muncească pentru că nu poate să-și folosească mâinile și are problemele pe care le are, plus două fetițe de crescut”, a scris artistul la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Ce îndemn a făcut Culiță

Cântărețul de manele i-a transmis make-up artistei să fie puternică în continuare, deoarece el este convins că toate problemele pe care le întâmpină în viață se vor rezolva în cele din urmă, deoarece Dana Roba este o adevărată luptătoare. În ciuda situației dificile prin care trece, sprijinul pe care îl primește de la Culiță Sterp și de la alți artiști din România îi poate oferi puterea necesară pentru a trece peste această încercare și pentru a-și reconstrui viața.

„Fac apel la toți colegii mei, nu sărăcim cu câteva sute sau mii de lei de fiecare acolo, renunțăm la o masă în oraș și ne facem datoria în faţa lui Dumnezeu și o ajutăm pe femeia asta, dar de fapt ne ajutăm pe noi, pentru că atunci când dai, ție îți dai. Dumnezeu să aibă grijă de tine Dana și de fetiţele tale! Ai încredere în Dumnezeu și în tine, că o sa fie totul bine, ești o mare luptătoare!”, a completat el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: