Redactia.ro
Home » Monden » Culiţă Sterp vrea să construiască o casă pentru câțiva copii nevoiaşi. Cum au reacționat fanii lui când au auzit: „Aşa suntem noi, românii” (VIDEO)

Culiţă Sterp vrea să construiască o casă pentru câțiva copii nevoiaşi. Cum au reacționat fanii lui când au auzit: „Aşa suntem noi, românii” (VIDEO)

Culiță Sterp a demarat o acţiune de caritate. El doreşte să construiască o casă pentru copiii nevoiaşi. La începutul proiectului, i-a întrebat pe fani dacă pot ajuta şi ei cu ceva.

Din nefericire, răspunsurile internaţilor l-au dezamăgit pe bărbat, astfel că Sterp a răbufnit.

Ezită fanii lui Culiţă Sterp să ajute?

„Vă implicați și voi să ajutați cu ce puteți dacă mă apuc să le fac o casă la copilașii ăștia?” – a fost întrebarea pe care le-a adresat-o vedeta urmăritorilor din mediul online.

Culiţă Sterp a primit 2000 de comentarii la acest îndemn, însă numai câţiva oameni s-au arătat dispuşi să contribuie la proiectul propus de artist.

Din 2 mii de comentarii văd doar cativa pe care îi pot număra pe degete care au spus că sunt dispuși să ajute, restul doar stiu să judece. Că de ce a făcut atâția copii, că de ce ajutam ucrainenii, că de ce nu se sesizează protecția copilului, etc… așa suntem noi românii, asteptam după unii si după alții in loc să plece schimbarea de la noi.

Aveți si voi dreptate unii cu ce spuneti dar copiii ăștia săracii n-au nici o vină. Mai bine ii ajutam noi ca până ii ajută statul mor de foame!”, a scris Culiţă Sterp.

„Unde-s ajutoarele cu care ne lăudăm pentru UCRAINA, uite cum trăiesc unii de la noi din țară, felicitări Culita,Dumnezeu să-ți dea înzecit!”, a venit un fan în sprijinul bărbatului.

„De ce atîtea critici și atîta răutate. Oameni buni daca aveți posibilități ajutați și cam atît de ce jignim și criticam că sa ne aflam în treab . Daca nu va place treceți peste și lăsați pe Dumnezeu sa judece și pe ei dar și pe noi că tare rai am devenit. Doamne ajuta”, a adăugat altcineva.

„Eu pot face la comanda tâmplăria PVC fara nici un cost!”, este unul dintre fanii care şi-au oferit ajutorul.

Petrecere cu lăutari şi dedicaţii de zeci de mii de euro

Culiţă Sterp a organizat o petrecere cu lăutari şi dedicaţii de ziua lui de naştere. Fostul concurent de la Survivor România a împlinit 30 de ani. La party, s-a distrat şi Vlăduţa Lupău.

Artistul a marcat momentul aniversar printr-o petrecere fabuloasă, unde s-au dat dedicații de 120.000 de euro. Culiţă Sterp a aruncat cu bani la propriu pe Florin şi Ionuţ Cercel, care au întreținut atmosfera din restaurantul din Hațeg.

„Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru urări. Mă și bucur și parcă sunt și trist. Nu-mi vine să cred cum au trecut 30 de ani, când te gândești, numai să-i numeri e greu”, a postat Sterp pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: