Redactia.ro
Home » Știri » Culoarea care atrage banii și aduce noroc în afaceri! Experții Feng Shui dezvăluie cele mai utile trucuri

Culoarea care atrage banii și aduce noroc în afaceri! Experții Feng Shui dezvăluie cele mai utile trucuri

prosperitate

Fiecare culoare are propria sa amprentă energetică și poate atrage dragoste, sănătate sau bani. Știai că anumite culori aduc mai mulți bani? Află ce culoare norocoasă ar trebui să porți pentru a nu avea nici cea mai mică grijă din punct de vedere financiar!

Cum puteți atrage banii de partea voastră. Experții Feng Shui au răspunsul

Există multe modalități, mai mult sau mai puțin convenționale, de a câștiga mai mulți bani și de a avea mai mult succes în carieră. Una dintre ele, despre probabil nu ai auzit, este să porți anumite culori care atrag prosperitatea, precum auriul, care este asociat cu succesul și abundență financiară, potrivit tradiției chineze.

Se spune că un portofel așezat strategic lângă un obiect auriu are capacitatea de a atrage banii. Nu doar auriul are această forță magică, ci și alte culori calde, susțin experții în Feng Shui.

Dacă nu ai prea multă încredere în forțele proprii, atunci ar trebui să porți un accesoriu sau un articol vestimentar de culoarea roșie. Roșul este asosciat cu puterea și abundența.

Pe de altă parte, dacă simți destabilizat sau lipsit de energie, atunci ar fi indicat să porți un accesoriu sau un articol vestimentar de culoare portocalie, conform experților Feng Shui. De asemenea, cei care poartă accesorii portocalii la întâlniri importante, precum cele de afaceri, inspiră forță, dar și echilibru emoțional, întrucât portocaliul are o energie echilibrată.

Ce este Feng Shui

Feng Shui este o știință, o artă și o filozofie orientală care vă permite să vă aranjați locuința și spațiile de lucru într-un mod care să vă aducă succes, prosperitate, fericire, dragoste, recunoașterea meritului și liniște. Potrivit experților, încălcarea principiilor Feng Shui poate duce la apariția problemelor și a accidentelor.

Spre exemplu, dacă ele nu sunt respectate este posibil să ratați o oportunitate în carieră. Principiile Feng Shui îi îndeamnă pe adepți să trăiască în armonie cu mediul înconjurător și cu energiile din jurul lor, menținându-le în permanență echilibru.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: