Redactia.ro
Home » Monden » Culturistul din Kazahstan a divorțat de păpușa gonflabilă. Yuri Tolochko și-a făcut o nouă relație

Culturistul din Kazahstan a divorțat de păpușa gonflabilă. Yuri Tolochko și-a făcut o nouă relație

GALERIE FOTO (6) Culturistul din Kazahstan a divorțat de păpușa gonflabilă

Culturistul din Kazahstan a divorțat de păpușa gonflabilă. După ce în urmă cu câteva luni șoca o lume întreagă anunțând că s-a căsătorit cu o păpușă gonflabilă, culturistul Yuri Tolochko a decis să divorțeze de păpușa Margo. Mai mult, acesta și-a făcut o nouă relație. Și nu, nu este vorba despre o femeie!

Culturistul din Kazahstan a divorțat de păpușa gonflabilă. Yuri Tolochko și-a făcut o nouă relație

Culturistul din Kazahstan a divorțat de păpușa gonflabilă. Anul trecut, în luna noiembrie, culturistul din Kazahstan, Yuri Tolochko anunta că se căsătorește cu o păpușă din silicon destinată adulților. Acesta a dus-o pe păpușa Margo înainte de sărbători la doctor pentru păpuși sexuale pentru a o repara. Cu toate astea, culturistul a recunoscut că și-a înșelat soția de mai multe ori, cu diferite obiecte, în timp ce aceasta se afla la reparat.

Ei bine, Yuri a șocat din nou după ce a anunțat că a divorțat de Margo și acum are o nouă relație. Referitor la motivul despărțirii, acesta nu a dat mai multe detalii.„Exista un motiv specific pentru divort, insa, nu sunt pregatit sa vorbesc despre asta. Din punct de vedere moral, imi este greu. Am investit mult timp si efort in relatie, m-am obisnuti cu ea, doi ani si jumatate din viata mea au fost conectati cu ea. Imi este greu sa constientizez acum, ca nu o mai am, ma doare. Poate nu vor intelege multi, pentru unii e doar o papusa, insa m-am simtit bine cu ea”,a spus Tolochko.

Deși mulți oameni se gândesc că Lola, noua iubită a acestuia este tot o păpușă din silicon, ei bine nu este așa. Noua iubită a lui Yuri are cap de femeie și corp de pui. De asemenea, noua parteneră a bărbatului îndeplinește mai multe funcții sexuale, iar Yuri este foarte mândru de ea. Culturistul a declarat că își dorește să aibă mai multe partenere, bineînțeles, toate din păpuși sexuale. În timp ce unii internauți l-au susținut pe Yuri, alții i-au criticat decizia, ba chiar i-au spus că îl vor bloca pe Instagram.

Culturistul și păpușa Margo, nuntă de excepție

Nunta lui Yuri cu Margo a fost una senzațională. Culturistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, o păpușă sexuală, după opt luni de relație. Yuri a purtat un smoching negru și papion, iar Margo o rochie de mireasă senzațională. Cei doi au dansat în fața a zeci de invitați care au participat la ceremonia tradițională, care a fost împărtășită cu fanii de pe rețelele de socializare. Cuplul s-a logodit în decembrie 2019, când Yuri s-a declarat a fi un maniac sexy. Într-o postare pe Instagram, Culturistul din Kazahstan a divorțat de păpușa gonflabilă.

Yuri Tolochko, atlet și blogger, așa cum se descrie pe Instagram și-a întâlnit fosta soție într-un club de noapte, în 2019.Yuri se caracterizează ca fiind un pansexual, declarând că se poate îndrăgosti„de un personaj, de o imagine, de un suflet sau de o persoană”. Mai mult, bărbatul și-a suspus partenera chiar la operație estetică, oferindu-i și un inel de logodnă pentru acest lucru. Yuri s-a declarat extrem de îndrăgostit de Margo, dar se pare că iubirea dintre cei doi s-a năruit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: