Redactia.ro
Home » Monden » Culturistul care s-a căsătorit cu o păpușă gonflabilă, decizie neașteptată. Își mai dorește și alte soții

Culturistul care s-a căsătorit cu o păpușă gonflabilă, decizie neașteptată. Își mai dorește și alte soții

Culturistul care s-a căsătorit cu o păpușă gonflabilă, decizie neașteptată. Yuri Tolochko, culturistul din Kazahstan, uimește din nou. După ce în toamna anului trecut și-a unit destinele cu Margo, păpușa sa gonflabilă, pe care a cunoscut-o într-un club, acum Yuri mai vrea și alte soții sau chiar soți.

Culturistul care s-a căsătorit cu o păpușă gonflabilă, decizie neașteptată

Culturistul care s-a căsătorit cu o păpușă gonflabilă, decizie neașteptată. Yuri Tolochko, culturistul din Kazahstan, cunoscut pentru că și-a unit destinele anul trecut, în toamnă cu o păpușă gonflabilă, pe nume Margo, mai vrea încă o soție. De altfel, nu se dă în lături, nici de la …un soț, informează wowbiz.ro

„Margo va fi cea mai în vârstă soţie a mea. Voi avea şi alte soţii mai tinere sau soţi. O respect pe Margo, o iubesc. Totodată, nu-mi voi cumpăra o altă păpuşă gonflabilă, ea va fi singura. Cu toate acestea, dacă cineva îmi dă o păpuşă gonflabilă de sex masculin, chiar o copie a mea, o să o accept. O să fie o plăcere să întreţin relaţii intime cu mine. Pentru moment, sunt în căutare de obiecte cu care să am parte de amor nebun”,a scris el pe pagina sa de Instagram.

PRO TV - Culturistul Yuri Tolochko s-a căsătorit cu păpușa lui gonflabilă, după o lungă perioadă de când sunt împreună

Lui Yuri Tolochko îi place durerea

Yuri Tolochko a răspuns și întrebărilor fanilor de pe rețelele de socializare. El a precizat că îi plac partidele de amor nebune și chiar este încântat de durere.

„Vreau să răspund la întrebările care îmi sunt puse des. De ce sfârcurile mele sunt uriașe?! Pentru că le trag înapoi cu clame de sfârc. Zilnic. Mulți ani. Copil fiind, mi-am dat seama că îmi place durerea. Mă bucur când mă doare. Practic BDSM din greu de mulți ani. Ce-mi place la partidele de amor!? Ador partidele ciudate și nu-mi plac deloc cele normale. Oricine poate fi partenerul meu, dar partidele de amor ar trebui să fie neobișnuite.. Este important! Îmi place să am fantasme în timpul actului, să-mi imaginez epoci fantastice, locuri, creaturi fantastacie…”,a  mai scris culturistul.

Culturistul care s-a căsătorit cu o păpușă gonflabilă: „Margo e în stare de ceea ce alte persoane nu sunt“ - Divertisment > Din culise - Eva.ro

Ceremonia de căsătorie a vut loc în mod legal, în Kazahstan, după ce autoritățile au hotărât că cei doi sunt „persoane de peste 18 ani cu drept de consimţământ”.

Soția gonflabilă a culturistului s-a stricat

Crăciunul nu a fost cel mai fericit pentru culturist, deoarece păpușa sa gonflabilă…s-a stricat și a avut nevoie de reparații. „Sotia mea este acum in alt oras! S-a rupt si trebuie reparata”, a declarat barbatul, potrivit Daily Star, fără a spune motivul din cauza căruia păpușa s-a defectat. A fost un momet trist pentru el, mai ales că i-a pregătit și un meniu special cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

De la nunta din toamnă nu au lipsit invitații. Petrecerea a fost una cu fast. Yuri a cunoscut-o pe Margo în club, într-un moment când un client o trata necorespunzător, iar el a intervenit pentru a o salva și pentru a o lua de soție. Yuri ar vrea să devină și părinte împreună cu Margo. Yuri s-a declarat pansexual și nu se simte jenat de acest lucru. O persoană pansexuală este aceea care se îndrăgostește de oricine, inclusiv un personaj sau o imagine. De când s-au căsătorit, Yuri are grijă să o răsfețe pe soția sa.

Galerie Foto | Sportivul rus care s-a căsătorit cu o păpuşă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: