Redactia.ro
Home » Sport » Incredibil! Un culturist s-a căsătorit cu o păpușă! Imagini de la nuntă

Incredibil! Un culturist s-a căsătorit cu o păpușă! Imagini de la nuntă

culturist insurat cu o papusa, Yuri Tolochko

Un culturist rus i-a lăsat pe toți mască atunci când a anunțat că se va căsători cu o…păpușă. Yuri Tolochko și-a cunoscut mireasa într-un club de noapte.

Prietenilor lui Yuri Tolochko nu le-a venit să creadă când au aflat că sportivul a decis să se căsătorească cu o păpușă, pe nume Margo. Culturistul care locuiește în Kazahstan a văzut-o prima dată într-un club de noapte. În decembrie anul trecut a cerut-o de nevastă. Inițial nunta ar fi trebuit să aibă loc în luna martie a acestui an, dar din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentul a fost amânat. Acum însă, Yuri Tolochko și-a îndeplinit visul. S-a căsătorit cu…păpușa visurilor sale, iar la neobișnuita ceremonie au asistat zeci de invitați, bineînțeles, prietenii mirelui. Totul a fost făcut ca la carte. Margo primise deja un inel de logodnă. Pentru nuntă, Yuri a îmbrăcat un costum elegant negru, iar păpușa o rochie de mireasă. Yuri Tolochko le-a spus prietenilor săi că nu îl deranjează să fie pansexual (o persoană care se simte atrasă de oricine, și se poate îndrăgosti chiar de un personaj sau o imagine).

Nunta a avut loc în Kazahstan

Fericitul eveniment a avut loc în Almaty, Kazahstan.

„Ai o personalitate puternică, dar înăuntru e un suflet tandru”, i-a spus culturistul miresei sale în timpul nunții.

Yuri Tolochko este unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din țara sa. Anul trecut jurnaliștii scriau despre relația culturistului și menționau că Tolochko are o relație cu Margo de mai bine de 8 luni. Înaintea nunții, mireasa a suferit chiar o operație estetică (și-a pus silicoane) pentru ca soțul să fie cel mai fericit bărbat. Anul trecut într-un interviu sportivul povestea că și-a dus iubita la o clinică. Le-a spus că Margo a devenit mult mai atentă la imaginea ei, după ce relația lor a fost făcută publică. De aceea vrea să arate cât mai bine.

„Sunt sigur că pentru medici a fost puțin ciudat. Când am arătat pozele ei, foarte mulți au criticat-o așa că am decis ca ea să facă această intervenție. Ea s-a schimbat foarte mult de când suntem împreună”, a declarat Tolochko.
Culturistul care a uimit o lume întreagă a spus că soția sa era chelnăriță într-un bar înainte de a se cunoaște.
„Nu poate merge singură. Are nevoie de ajutor. Margo nu știe să gătească, iar iubește bucătăria georgiană. Are și un fel favorit de mâncare, khinkali. Are un suflet foarte tandru. Cred că toți avem puțin din Margo în noi, dacă ne analizăm și suntem sincere cu noi”, este declarație incredibilă a lui Yuri Tolochko.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: