Redactia.ro
Home » Monden » Cum a adoptat-o, de fapt, Paula Seling pe micuța Elena. A apelat la psiholog în momentele dificile: „Seamănă cu tatăl ei”

Cum a adoptat-o, de fapt, Paula Seling pe micuța Elena. A apelat la psiholog în momentele dificile: „Seamănă cu tatăl ei”

Cum a adoptat-o, de fapt, Paula Seling pe micuța Elena. A apelat la psiholog în momentele dificile: „Seamănă cu tatăl ei"

Cum a adoptat-o, de fapt, Paula Seling pe micuța Elena. A apelat la psiholog în momentele dificile. Iată detaliile!

Cum a adoptat-o, de fapt, Paula Seling pe micuța Elena

Paula Seling și-a uimit fanii cu dezvăluirea că a devenit mămică în secret, în urmă cu câțiva ani. Aceasta a adoptat-o pe micuța Elena care avea la acea vreme 3 ani. Adopția a fost realizată alături de fostul soț, Radu Bucura, dar în ciuda despărțirii abii sunt implicați în viața Elenei.  Artista a povestit că ambii au fost cuceriți din prima clipă de Elena, fetița lor adoptată, și experiența de părinte i-a copleșit cu multă dragoste:

„Procesul e minuțios, cu teste și analize psihologice, fizice. Dar nu a fost greu. Am fost foarte nerăbdători, ambii părinți, și am reușit, printr-un program special, să adoptăm destul de repede. Elena avea trei anișori în momentul adopției. Noi ne-am dorit un copil, să fie cel trimis nouă, iar când am văzut-o pe Elena, am știut, din prima clipă, că e a noastră. De altfel, seamănă foarte tare cu tatăl ei, așa că mi se pare că a fost trimisă special pentru noi.

Când am văzut-o prima oară, amândoi am știut că ea este copilul nostru. Am iubit-o din prima clipă. Nu a fost nevoie de alte căutări. Elena ne-a îmbrățișat și iubit, la fel, din prima clipă. Am beneficiat de ajutorul asistentei maternale, care ne-a ușurat mult acomodarea. Au fost momente mai dificile, pe care le-am depășit, dar acum totul este bine”, a declarat Paula Seling, în exclusivitate pentru Revista Viva.

Ce temeri are Paula Seling după ce a devenit mamă

Paula Seling a povestit cu sufletul deschis că pentru ea există mici temerei legate de viitorul de mamă, deoarece fiecare zi din viața ei vine cu emoții diferite și își dorește să o îndrume spre valorificarea totală a talentelor ei:

„Elena este propriul nostru copil. Trece prin toate fazele prin care trece un copil de vârsta ei, este un copil iubit, dorit, purtat în inimă și născut, metaforic, în familie, prin dragoste. Fiecare zi vine cu emoții diverse. Personal, mă întreb, cu fiecare decizie, dacă fac ceea ce trebuie.

Și, apoi, mă gândesc că singura lege ce nu greșește este cea a iubirii. Temerile mele sunt legate de viitorul ei, dacă vom reuși să o îndrumăm spre valorificarea totală a talentelor ei, care să îi aducă satisfacție și fericire la vârsta adultă.

Elena e perfect adaptată vieții de familie și regulilor casei noastre. E veselă, energică, sociabilă, iubitoare, muncitoare, creativă și sigură pe ea. Îi plac matematica și desenul, dansează și, uneori, cântă prin casă. Suntem extrem de apropiate și ne place să ne provocăm una pe alta. Am avut ședințe de consiliere care ne-au ajutat să facem pașii cât mai corect în adaptarea ei”, a mai povestit Paula Seling pentru sursa menționată mai sus.

 

 

 

 

Sursa foto: Fanatik

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: