Redactia.ro
Home » Monden » Cum a afectat-o pe Ioana Tufaru pandemia de coronavirus: ”Ne-am descurcat mai greu”

Cum a afectat-o pe Ioana Tufaru pandemia de coronavirus: ”Ne-am descurcat mai greu”

Criza de coronavirus a afectat simțitor pe toată lumea, inclusiv pe Ioana Tufaru, fata Ancăi Călugăreanu. Ea a povestit într-un interviu cum a afectat-o pandemia de Covid-19, dar și cum petrece sărbătorile de iarnă.

Cum a afectat-o pe Ioana Tufaru pandemia de coronavirus

Ioana Tufaru a fost afectată de pandemia de coronavirus asemeni multora dintre noi. Ea povestit într-un interviu că i-a fost foarte greu în această perioadă, dar și cum petrece sărbătorile de iarnă, informează wowbiz.ro.

Ioana Tufaru petrece sărbătorile alături de copilul ei, căruia i-a făcut cadou o tabletă pe care și-a dorit-o de mult timp. De asemenea, Ioana Tufaru recunoaște că îi este foarte dor de teatru.

„ Sărbătorile de iarnă le vom petrece acasă, doar că anul ăsta nu vom putea merge ca în ceilalți ani la târgul de Crăciun, care pentru noi devenise o tradiție deja… (…) e gata brăduțul, sigur că vine și Moșul, la Luca! Își dorește o tabletă pe care o va primi, dar a mai primit și alte daruri pe care le va găsi sub brad în noaptea de Ajun! Eu, ce să-mi doresc?… Sănătate și sa ma reîntorc cât mai repede la TEATRU!”, a declarat Ioana Tufaru.

Teatrul Evreiesc, acolo unde Ioana Tufaru mai joacă, s-a închis, iar Ioana Tufaru a fost nevoită să se descurce cum poate.

„Ne-am descurcat mai greu ca până acum, dar așa greu, uite că am putut trece peste. Cât despre teatru, nu discut despre, e prea dureros subiectul! Da, a fost un an foarte greu și foarte trist pentru noi toț. Cu toate astea, mie mi se pare că a trecut foarte repede”, a mai spus Ioana Tufaru.

Ioanei Tufaru îi este dor de natură

Și Revelionul Ioana Tufaru îl va petrece în familie, se va uita la TV, la emisiunea lui Dan Negru. De altfel, după ce se va termina pandemia de Covid-19, Ioana Tufaru ar vrea să petreacă mai mult timp în natură.

„De Revelion, acasă la TV…. Vom urmări la TV emisiunea lui Dan Negru… Pentru că nu există Revelion fără Dan Negru!. Offff….nu știu…. Dacă se termină cu nebunia asta de virus, aș vrea să stau cât mai mult afară în natură, în parc sau plimbare, să recuperăm timpul pe care l-am pierdut țintuiți în case…! Sărbători fericite și luminate tuturor!”, a mai adăugat fiica regretatei Anca Călugăreanu.

Ioana Tufaru are o nouă locuință. Unde a mutat-o Gigi Becali pe fiica Andei Călugăreanu - Cancan.ro

 

Ioana Tufaru, ajutată de Gigi Becali

După ce i-a oferit o casă, mai exact o garsonieră, Gigi Becali a avut grijă în acest an să-i asigure și mâncare tradițională Ioanei Tufaru. Și de Paști i-a trimis carne de miel și de porc. Iar în blocul unde Ioana Tufaru locuiește, Gigi Becali mai trimite oamenilor de acolo bani pentru cei care au copii la școală.

„Acum cinci ani, exact pe 3 august, domnul Becali mi-a dat garsoniera în care locuim și astăzi, unde nu plătim absolut nimic. Fiind a dânsului, plătește dânsul. Dar nu locuim doar noi. Este un bloc pe care dânsul l-a cumpărat și adăpostește acolo persoane nevoiașe. Sunt garsoniere pe care le-a modernizat pentru persoanele care nu au unde să locuiască. Singura pretenție pe care o are de la noi este ca venitul nostru să îl folosim pentru a ne gospodări. De Paști și de Crăciun ne trimite carne fiecărei familii, de miel și de porc. Când începe școala trimite o sumă de bănuți pentru familiile care au copii la școală sau la grădiniță. Nu o sumă să te dea afară, dar cât să ajungă fiecărei familii.Mi se pare că acest om este un înger pe pământ. Și ce mă doare cel mai mult este că nu este singurul om cu bani în țara asta. Dar nu mișcă niciun deget pentru nimeni. Singur că nimeni nu are obligația să ajute. Dar mi se pare că dânsul este tata răniților. Nu spun pentru mine. Mai rău ca mine sunt foarte mulți pe lumea asta”, a declarat fiica Andei Călugăreanu, pentru impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: