Redactia.ro
Home » Monden » Cum a ajuns Nicu Paleru dependent de alcool? Cine e femeia care l-a „salvat”

Cum a ajuns Nicu Paleru dependent de alcool? Cine e femeia care l-a „salvat”

Nicu Paleru este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți români de muzică de petrecere. Dincolo de succes, artistul în vârstă de 47 de ani a avut și probleme. La un moment dat, s-a trezit dependent de alcool, însă, o femeie a apărut viața sa și l-a ajutat să se vindece de viciul băuturii. Așadar, cum a ajuns Nicu Paleru dependent de alcool?

Cum a ajuns Nicu Paleru dependent de alcool

Cum a ajuns Nicu Paleru dependent de alcool? Cunoscutul cântăreț de muzică de petrecere, Nicu Paleru, a avut momente dificile în viață. La vârsta de 37 de ani a intrat într-o depresie care l-a făcut să se refugieze în alcool. Au urmat multe lupte interioare cu sine pentru a scăpa de această ”plăcere” ce părea incurabilă, însă, nu a reușit decât în ziua în care a întâlnit o nouă femeie, care i-a dat putere să depășească greutățile, informează revista Avantaje.

Nicu Paleru a ajuns a căzut în patima alcoolului, după ce la 37 de ani a pierdut familia, casa și a rămas cu multe datorii. S-a văzut neputincios și a început să ceară ajutorul lui Dumnezeu.

Nicu Paleru, așa cum nu l-ați mai văzut. Uite cum arată soția și copilul artistului - IMPACT

“Am făcut şi excese, pe fondul unor greşeli. Pe la 37 de ani am pierdut tot, familie, casă, absolut tot. Am rămas şi cu nişte datorii, nu am jucat la jocuri de noroc, doar că am vrut mai mult decât trebuia. Atunci am zis, Doamne, mă las pe mâna ta. Şi acela a fost momentul în care mi-am dat seama că nu mai am putere. M-am apucat şi de băutură, era o formă de depresie, deznădejde”, a mărturisit Nicu Paleru în emisiunea Acces Direct.

Cine este femeia care l-a făcut pe Nicu Paleru să se lase de consumat alcool

Dumnezeu se pare că i-a ascultat rugile și i-a adus o femeie în calea sa, care l-a ajutat să treacă peste obstacole, inclusiv dependența de alcool. Mai exact, este vorba despre Cristina, actuala lui soție. Atunci când a cunoscut-o, într-un turneu în SUA, artistul nu credea că se va mai putea recăsători, după ce a divorțat de Gabriela. Cristina i-a dăruit mai târziu și un copil, o fetiță pe nume Anais.

Povestea neștiută a lui Nicu Paleru: "La 37 de ani am pierdut tot"

Cristina este acum impresara lui Nicu Paleru, asemeni fostei soții a acestuia, Gabriela. Artistul a precizat că actuala lui soție nu avea vreo legătură cu partea muzicală când a întâlnit-o, dar, treptat a prins din secretele acestei meserii.

“Ea (Cristina-n.red.) nu avea nicio tangenţă cu muzica populară de petrecere, a venit forţată cu un prieten de-al meu. Eu nu aveam de gând nici măcar să mai leg o prietenie, darămite să mă mai recăsătoresc. Nu am vrut să mai trag pe cineva după mine în situaţia în care eram. Noi dacă ne întâlneam undeva în ţară, nu am fi avut timp să ne uităm unul la altul. Eram din două medii diferite. E mai tânără cu 11 ani ca mine. A mai durat vreo 9 luni de zile şi ne-am căsătorit. În februarie ne-am cunoscut şi în noiembrie am făcut nunta, iar în primăvară a rămas însărcinată„ a spus Nicu Paleru, potrivit cancan.ro.

Nicu Paleru şi sotia lui sufera cumplit! Cristina a pierdut sarcina

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: