Redactia.ro
Home » Știri » Țara care a interzis consumarea alcoolului! Ce restricții ciudate au mai fost elaborate

Țara care a interzis consumarea alcoolului! Ce restricții ciudate au mai fost elaborate

Țara care a interzis consumarea alcoolului!

Țara care a decis consumarea alcoolului! Regulile șocante luate de o țară din cauza pandemiei de coronavirus. Africa de Sud a decis să-și protejeze oamenii, motiv pentru care a decis să interzică consumarea alcoolului. Africa de Sud a devenit prima țară de pe continentul african care a depășit pragul de un milion de cazuri de COVID19.

Țara care a interzis consumarea alcoolului! Ce restricții ciudate au mai fost elaborate

Țara care a interzis consumarea alcoolului! Pandemia de coronavirus a schimbat viețile oamenilor și traiul tuturor țărilor. Fiecare țară și-a luat măsuri de protecție împotriva coronavirusului, iar unele dintre ele au decis să ia hotărâri șocante. Lumea a rămas șocantă când a aflat că o țară a decis interzicerea consumului de alcool. Președintele Cyril Ramphosa a decis, luni seara, că vânzarea alcoolului este interzisă pe tot teritoriul Africii de Sud, până pe data de 15 ianuarie. Cu toate că aceasta pare o restricție cel puțin ciudată, scopul acesteia este de a reduce presiunea pusă pe sistemul sanitar. Prin interzicerea vânzării de alcool, se urmărește scăderea numărului de internări în spitale legate de accidente rutiere sau violență domestică, mai ales familiale.

Mai mult, pe lângă autoritățile din Africa de Sud au impus mai multe măsuri de restricții, după ce țara a depășit pragul de un milion de cazuri de coronavirus, iar purtarea măștii de protecție a devenit obligatorie în toate spațiile publice. Totodată, oamenii nu au mai au voie să circule pe timpul nopții, mai exact de la ora 21.00, în loc de ora 23.00 până la 6.00 dimineața. Pe timpul nopții, nimeni nu are voie să umble pe străzi, cu excepția personalului din domeniul sănătății. Toate adunările în interior, dar și în aer liber sunt interzise timp de 14 zile, cu excepția înmormântărilor, care au fost limitate la 50 de persoane. „Am coborât garda, iar acum plătim preţul pentru asta”, a spus Cyril Ramaphosa.

Restricții ciudate luate în perioada pandemiei de coronavirus

Turcia are câteva reguli stricte de carantină temporară. LOcuitorii nu au voie să iasă pe străzi noaptea, fiind instituit un lockdown între 31 decembrie și 4 ianuarie pentru a împiedica adunările și petrecerile de Revelion. Cu toate astea, restricțiile nu se aplică și în cazul turiștilor. În Austria, situația este fix invers. Deși stațiunile de ski sunt deschise, turiștii nu au voie să meargă, ci doar localnicii.

În America de Sud, pe timpul pandemiei de coronavirus, autoritățile au extins strategii bazate pe gen, femei sau bărbați. În Peru, președintele a ordonat că femeile și bărbații trebuie să iasă din case în zile difeerite.
În Panama, partenerii nu vor avea voie să iasă din casă, fără iubita/iubitul lor. De cealaltă parte, Columbia a decis să facă o loterie după seriile de buletin și alocau un anumit număr de serii care au avea voie să iasă din casă.

În Italia și Marea Britanie au fost elaborate drone în perioada lockdown pentru a monitoriza mișcările locuitorilor. În Australia, dronele monitoriza simptomele oamenilor pe stradă, temperatură și respirație pentru a identifica dacă oamenii au probleme de sănătate. Chinezii au avut drone vorbitoare, care îi certau pentru că încălcau restricțiile impuse de autorități. În Cambodgia, turiștii trebuie să depună o garanție de bani, pentru a acoperi eventualele costuri cauzate de o infecție de coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: