Redactia.ro
Home » Știri » Cum a ajuns să arate Diego Maradona! A pierdut lupta cu kilogramele

Cum a ajuns să arate Diego Maradona! A pierdut lupta cu kilogramele

GALERIE FOTO (2)

Pe Diego Maradona îl știe întreg mapamondul fiind o legendă a fotbalului. Din păcate, ceea ce nu se știe despre el e că cei 58 de ani nu-l găsesc deloc bine. Fostul fotbalist s-a îngrășat enorm și de-abia mai poate să meargă.

Diego Maradona s-a îngrășat peste măsură

Fostul fotbalist a avut probleme de sănătate anul acesta, ceea ce i-a redus mobilitatea destul de mult. Maradona a fost operat în luna iulie a acestui an la genunchiul drept, ceea ce l-a făcut să petreacă mult timp ”la pat”.

Repausul total a adus cu sine și multe kilograme în plus. Deși fotbalistul a avut probleme cu greutatea mai tot timpul după ce s-a pensionat, acum a ajuns de nerecunoscut. Mai mult de atât, zecile de kilograme în plus îi reduc foarte mult mobilitatea, așa în fel că celebrul Mardona de-abia se mai deplasează fără ajutor.

Imagini șocante cu fostul fotbalist

Cum în ultima vreme s-a tot iscat zvonuri despre starea lui sănătate, celebrul golgheter a ținut să lămurească situația. El s-a filmat pentru a demonstra că nu este paralizat, așa cum se zvonea.
Chiar și așa, fanii au rămas înmărmuriți când au văzut cât de tare s-a schimbat celebrul Diego Maradona. Multele kilograme în plus l-au făcut pe acesta să nu mai semene deloc cu cel care înscria, odinioară, gol după gol. Video aici.

Citește aici Cătălin Botezatu, pe masa de operații. Designerul a fost diagnosticat cu o boală rară

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: