Redactia.ro
Home » Monden » Cum a ajuns să arate Heather Locklear! Actrița a ajuns de nerecunoscut

Cum a ajuns să arate Heather Locklear! Actrița a ajuns de nerecunoscut

GALERIE FOTO (4) Cum a ajuns să arate Heather Locklear! Actrița a ajuns de nerecunoscut 1

Heather Locklea a ajuns de nerecunoscut! Actrița nu mai arată de mult ca pe vremuri, iar fanii care o știau drept diva blondă, acum sunt șocați de cum a ajuns să arate. 

Cum a ajuns să arate Heather Locklear! Actrița a ajuns de nerecunoscut

Heather Locklear nu mai este diva de altă dată. Actriţa acum în vârstă de 59 de ani nu a mai filmat de câţiva ani buni, iar ultimul său rol principal a fost în 2007, în producţia Angels Fall. Americanca a fost căsătorită cu Richie Sambora şi Tommy Lee şi are o fiică pe nume Ava Sambora.

Acum, celebra blondă sexy din Melrose Place se pregăteşte de revenirea pe micile ecrane în producţia “Don’t Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story.”, o dramă bazată pe o carte inspiraţională cu acelaşi titlu scrisă de Kristine şi regretatul său soţ Dr. Richard Carlson, care a alocat mai bine de 100 de săptămânii scrierii acestui proiect încă considerat una dintre cele mai rapid vândute best-seller-uri din toate timpurile în peste 15 milioane de copii.

Cum a ajuns să arate Heather Locklear! Actrița a ajuns de nerecunoscut 1

Cunoscuta actriţă a apărut marţi într-un promo al filmelor de toamnă Lifetime, unde dezvăluie teama sa de a reveni pe micile ecrane cu un rol atipic ei, după ce patru ani a stat departe de lumea filmului.

”M-am temut de aspectul acesta provocator”, spune Heather Locklear, după ce în 2018 a trecut prin oprobriul public în urma unei supradoze. A urmat o perioadă de reabilitare, dar şi un alt scandal, căci actriţa a fost arestată după presupusul atac asupra unui om al legii, care fusese chemat în timpul unui conflict casnic. Producătorul celei mai recente drame în care apare Heather Locklear este Meghan McCain.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lifetime TV (@lifetimetv)

Heather și-a distrus chipul

Atunci a fost perioada în care fizicul actriței a început să se schimbe vizibil, devenind de nerecunoscut. Obrajii săi au fost mai întinși și mai plini, sânii mult mai mari, iar la scurt timp au apărut și comentariile negative în media. Susținătorii acesteia erau de părere că actrița și-a stricat cariera, considerând că Heather arată ca o Barbie bătrână. De asemenea, actrița de la Hollywood a profitat și și-a injectat și botox, care i-au făcut ridurile să dispară: „Fața ei, din păcate, pare trasă, parcă e o pisică… Biata de ea, a avut parte de prea multă chirurgie estetică”, comenta unul dintre fanii artistei.

Experții esteticieni au declarat că Locklear a apelat și la implanturi în obraji, aceștia fiind mult mai ridicați ca înainte. Linia gâtului pare mai netedă, la fel și zona maxilarului. În prezent, Heather mai poate fi recunoscută după culoarea ochilor, care în trecut făceau ravagii în rândul personalităților de sex masculin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: